kingluj napisao:
cuppo ja nisam advokat,corbu ne poznajem a ni pkvm,ti ih poznajes,ali nemoj odmah da stajes na stranu sponzora,ja samo cenim ljude koji kazu istinu i svoja iskustva sa npr cvorovima na climaxu.ti kao urednik bi trebalo da si "stranacko neopredeljen",a ti se opredeli u momentu za "duleta na putu"
Na znam kako si uspeo da proceniš moje opredelenje na osnovu jednog, jedinog pitanja...
al' ajd'...
A "stranački" sam opredeljen za toleranciju i ljude koji imaju takta, da konflikte rešavaju... ljudski.
corba napisao:
Chuppo, iskreno nemam neku nameru da se sa njima objasnjavam dal sam ja tu strunu isekao pa hocu da im podvalim ili ne... nije tih 15ak m nesto posebno, prezivecu i bez toga. ...
Ne mislim da nećeš preživeti... daleko bilo!
Pitao sam čisto onako, dobronamerno, bez ikakve skrivene namere... da li si im reklamirao ili ne, jer mi je bilo logično da ukoliko si ovde pisao, nisi uspeo da rešiš problem... a to ne valja. Sa druge strane, bio sam ubeđen da bi se problem dao lako rešiti, pa sam ti zato savetovao da cimneš Duleta, za kog sam slučajno znao da nije u "lokalu"...