Srbija puna mladih ljudi bez posla, a oni ne mogu sve postici, pa sto ne zaposle jos ljudi u ribocuvarskoj sluzbi pa ce postici sve . . .
Na tom pesku jeste pravi horor, ja sam nedavno posle dugo vremena tamo pecao i nisam mogao verovati sta ljudi tamo rade
Cak su se dva lika skoro pofajtala, jedan dekica setao i rekao nekom tipu kako grabulja, kao "je...iga, pa ti grabuljas" a ovaj onda osuo paljbu po ovome da mu j . . e sve po spisku, da stari samo seta i ceka ko ce mu dati ribu, da mu majku, oca celu familiju i slicno . . ja sam mislio da ce ga istuci, cak se i zaletao na njega , eee pa kako boli istina, tip je stvarno grabuljao, jer sam licno i ja video da taj tip vuce u petoj brzini i da je po nekada kacio po dve deverike od jednom i trpao u torbu. Drugi dan isti tip se hvalio kako je jedan dan izvukao 13kg bele ribe
No medjutim to je neki lokalni klosar, posebno je zalosno sto pouzdano znam takodje da grabuljanje, mreze pa cak sruja i slicne tehnike eksploatacije ribljeg fonda nisu strane ni pojedinim tipovima iz sumske i rukovodecim ljudima iz udruzenja sportskih ribolovaca "Bucov" . . . Al da ne ponavljamo po ko zna koji put zakon se uopste ne provodi tamo gde bi trebao