Ja pisao ministru
:
Citiraj:
Poštovani,
Preko jednog od internet foruma sportskih ribolovaca došao sam do obaveštenja da je nama, sportskim ribolovcima upućen od strane Vašeg ministarstva upitnik o stanju na ribolovnim vodama u Srbiji. Primetio sam da je upitnik objavljen 18.09.2012, a nama je obaveštenje o ovome stiglo sa više od mesec dana zakašnjenja sa rokom za predaju od 7 dana. Takođe, i na sajtu Saveza sportskih ribolovaca ovo je tek nedavno objavljeno sa ovim kratkim rokom (sajt posećujem redovno zbog rezultata takmičenja i ostalih obaveštenja).
Ukoliko Vam je zaista stalo do mišljenja ribolovačke javnosti, ovim putem Vas molim da rok za predaju upitnika produžite bar za još nekoliko dana.
Takođe Vam skrećem pažnju da se na internetu već godinama polemiše o problemima na našim vodama, te da ako Vas zaista interesuje mišljenje javnosti možete u internet pretraživaču ukucati ''ribolovački forum'' i imati na uvid veliku količinu informacija.
Predlažem i da nam na ovaj način (na internet forumima, poželjno i u ribolovačkoj štampi) dostavite adresu elektronske pošte na koju možemo direktno nadležnima u ministarstvu slati popunjene upitnike jer imamo objektivnih razloga da sumnjamo u ažurnost i posvećenost osoblja Saveza sportskih ribolovaca Srbije.
U nadi da su vaše namere za popravljanje stanja ribljeg fonda ozbiljne,
srdačan pozdrav,