Ivaninja napisao:
Evo primera, ja iz Bora hoću da pecam na Temskoj pastrmku, moram da odem u Pirot da bih kupio dnevnu dozvolu negde tamo gde prodaju pa da se onda vraćam unazad ko zna koliko km da bih pecao...logično zar ne??!!! Mi smo jedna od najusranijih evropskih zemalja i to je tako...u tom kontekstu, sasvim je logično

da se vozikam tamo-vamo da bih kupio jebenu dozvolu...e dok god je to nama logično, nema nam pomoći...kao što je sasvim prihvatljiva stvar da ne možeš da kupiš dnevnu dozvolu na vodi...
Pravo je aproksimacija života i jednostavno ne može da predvidi sve situacije, ali ono što je očigledno i logično ne bi trebalo da se posredno tumači nego da jasno piše i onda tu više nema nedoumica...ovako smo prepušteni našoj dezorganizovanosti...
evo, ja neću da kupim dozvolu ove godine pa se, ako budem živ, kuckamo krajem godine da javim kako sam prošao...pozzzSent from my 23030RAC7Y using Tapatalk
Eto, prođe godina još jedna....ne kupih dozvolu ove godine, uredno sam pecao bez ustručavanja, nijednom, ali nijednom me nije kontrolisala ribočuvarska služba, a pecao sam na raznoraznim vodama, uključujući na primer i mušičarske revire...
Vode nikad siromašnije, kontrola nikad slabija...a mi to i dalje skupo plaćamo....
Ma biće bolje u 25oj....
Bistro svima i dobro zdravlje!