Danas je Sre Jun 18, 2025 12:34 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 72 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2013
PostPoslato: Pet Dec 07, 2012 7:57 pm 

Pridružio se: Sre Dec 14, 2011 3:12 pm
Da li dozvola vazi od dana kada se kupi do istog sledece godine ili od pocetka do kraja godine?

činiš greške.

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 07, 2012 11:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
01.01.2013 - 31.12.2013

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 08, 2012 12:01 am 
Korisnikov avatar

Veceras probao da prevarim nekog Smudja - kej NS. Pored mene ozbiljna cetvoroclana ekipa, dvojica na gumu a dvojica muvaju na filetic - kao i ja bezuspesno :lol:
U neko doba nailaze ribocuvari camcem i ispred nas usporavaju ali produzavaju jos malo napred i spremaju se da izadju na obalu. :shock: Neverovatna brzina i ekspeditivnost u opstoj bezaniji. Bez i jedne jedine reci, vidi se uigranost ekipe, tacno se zna sta je ciji zadatak i ko sta uzima i nosi. 2 minuta kasnije oko mene mir, tisina i cistina :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 08, 2012 11:24 am 

Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 6:26 pm
kolege dok se mi sami ne organizujemo i tražimo da se ovi koji bi trebalo da čuvaju vode maksimalno uozbilje i profesionalno počnu da rade svoj posao nema od čuvanja naših voda ništa, nešto kao nadzorni odbor ali normalno bez novčane nadoknade,,čast retkim izuzecima,svi oni obećavaju dok ne uzmu lovu za dozvole pa posle nalaze razna opravdanja za nedolazak kada ih savesni ribolovci pozovu,kao daleko im je,bili tu juče nisu primetili ništa i tako dalje,a nekada i sam njihov nastup nije primeren osnovnim pravilima kulturnog ponašanja,i sve dok je ovakva organizacija nema nama bolje,pozdrav kolege

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 08, 2012 11:57 am 

Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 2:41 pm
Nacionalni park Djerdap podneo zahtev ministarstvu za izdavanje svojih dozvola za pecanje. Ako se odobri bice dodani izdatak od 5000 din.

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 08, 2012 12:14 pm 

Pridružio se: Sub Jan 22, 2011 6:26 pm
kod nas ništa nesme da nas čudi jer cela država funkcioniše na uredbe,anekse,itd.i svako smatra da je u pravu pa tako i nacionalni park Đerdap,po takvom razmišljanju svaka opština koja ima reku ,jezero...,treba da izdaje doplatne dozvole,mislim da mi živimo u jednoj zemlji Srbiji ali varam se sami je delimo kako kome odgovara,ali to je već politika,držimo se mi pecanja

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 08, 2012 12:23 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 7:01 pm
@ fresh&clean

Ako ne sklone mreze iz obale :arrow: naprodavace se dozvola ... :lol: :lol: :lol: :lol:

I ovo malo ljudi sto ne zivi u blizi i sto ode do-par puta godishnje tamo na njima znana mesta gde ( kao ) nema ( puno ) mreza ce siiiigurica da daju tih 5000 + dinara .... :roll:

Znam da ja nisam u toj grupi ...

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 09, 2012 2:00 pm 

Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 2:41 pm
znam, da su mreze nesto najgore sto postoji.
ja pizdim zbog toga. vecina vas peca 10-20 dana u godini. Ja sam u zimskom perjodu svaki treci, drugi vikend dole. Praznike, godisnje odmore provodim dole, jer volim Dunav. Ako neko mrzi ribare i mreze onda sam to ja.
Zivim za dan kada ce zabraniti ribarenje i bacanje mreza, kao sto su Rumuni uradili.
Ako se 2013 ne promeni, postoji velika mogucnost naredne godine. Jer planiraju da uzimaju novac od EU za razvoj Nacionalnih parkova, ali u tom slucaju moraju da ispune i odredjene standarde, a jedan od njih je i zabrana privrednog ribolova u Nacionalnim parkovima. Koliko sam cuo, na podrucju Fruske gore uradjena su merenja obale kako bi se doneli propisi o zabrani ribarenja. To sam cuo od ljudi koj zive u Surduku.

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 09, 2012 3:29 pm 

Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 3:40 pm
da ne ulazimo u off....ali mi molim te kazi kad su rumuni zabranili ribarenje :roll:

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 09, 2012 3:39 pm 
Korisnikov avatar

U EU privredni ribolov kakvog ga znamo je u fazi odumiranja, samo je kod nas u ekspanziji u toj meri da se prodaje po nekoliko dozvola za istu kilometrazu vode. Kada je moguce (kod nas) prodati jedan isti stan po dva-tri puta sto ne bi prodavali i isti kilometar vode vise puta. Mislim da se sada rukovode i privredni ribolovci i oni sto im prodaju dozvole time da nam preti ulazak u EU i zabrana privrednog ribolova i sada se trude da zgrnu sto vise mogu para!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 10 11 12 13 14 Elipsa 72 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris