Danas je Čet Jun 19, 2025 3:35 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Čet Dec 12, 2013 11:24 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
AK 76 napisao:
jbl vas pekare :mrgreen: ,samo treba da neko od vlasti procita ovo pa da ukinu jedinstvenu dozvolu,pa da placam 3X po 6000 da bi pecao samo na podrucju NS a oni i dalje nece nista da rade :evil: , ne treba menjati sistem nego naterati odgovorne da se primenjuje i postuje

Ja nisam za to da se ukida jedistvena, ali jesam za to da se potpuno menja sistem podele voda...

Evo kako bih ja to rešio: PodelaPodrucjaGoci.pdf

p.s. Neka neko javi Neši jerku da pročita temu, čovek ima niz pekara, nema boljeg od njega da prokomentariše postove! :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 4:19 pm 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
prvo treba volja da se resava problem krivolova,kazne treba da budu mnogo vise a svaki sportski ribolovac koj kupuje dozvolu treba da bude kontrolor,nema potrebe za dosadasnjim "kontrolorima".svaki korisnik dozvole ima mobilni,zove policiju i oni hapse(naplacuju kazne)...kakvi dosadasnji takozvani korisnici voda-glupost!!!

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 7:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Sep 17, 2010 9:48 pm
Ako mislite da ce se nesto promeniti ako se ne angazujete,gresite.
Ako mislite da ce se bilo sta promeniti ako se angazujete,gresite.
Ako mislite da sam u pravu,ne gresite.
:lol:
p.s.
Pojednostavljeno,sta god da se desi,nece se nista desiti. :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 8:09 pm 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
:lol: lepo receno

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 8:12 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 2:22 pm
Zato je najbolje ipak da ne radimo ništa i čekamo da se desi čudo .......... :?

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 8:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
bilo bi lepo da dozvola za pecanje uopste ne postoji . bilo bi lepo da bar jednu stvar koju volim mogu da radim za dzaba.
najbolje bi bilo da svi postujemo reku , da je ne prljamo i da vracamo ribu... ali uvek ce se naci neki copavi dzogara koji ce tamaniti riblji fond

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 9:13 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 28, 2008 8:55 pm
Samo govnjiva baklja nam moze pomoci... :!:

sto kaze kolega gore malo iznad, moze da se sve sredi za mesec dana...uz minimalne troskove drzave...mi ribolovci bi bukvalno sve obavljali, osmatrali, slikali, prijavljivali sve nepravilnosti....Drzvino bi bilo samo posalje ljude PO DOJAVI i pokupi bagru ili alat...

Ribokradice a i mnogi ribari(kradice) bi se zentali od nas sportskih kad naidjemo da paze sta rade a ne samo od cuvara...

Ali ko sto rekose od toga nema leba....drzava je glupa ko k...

Poslednja izmena od Cobraman u Pet Dec 13, 2013 9:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 9:15 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 9:10 pm
^uvek bilo :idea:

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 9:15 pm 

Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 8:31 pm
AK 76 napisao:
jbl vas pekare :mrgreen: ,samo treba da neko od vlasti procita ovo pa da ukinu jedinstvenu dozvolu,pa da placam 3X po 6000 da bi pecao samo na podrucju NS a oni i dalje nece nista da rade :evil: , ne treba menjati sistem nego naterati odgovorne da se primenjuje i postuje

Vidim da se u "blagodet" jedinstvene dozvole, nesme dirati, ali ja tvrdim da je to početak propasti. Pod ovakvim okolnostima niko ne želi da se prihvati gazdovanja, ostali su samo probisveti i jajare. I biće ih sve dok se ne vratimo u lokalne okvire, kad nam ostanu baruštine i mrtve vode,tad ćemo biti zainteresovani. Za sada smo dobri u pametovanju, ali samo kad je "25, po tuđe dupe"

P.S Vidim da se Goci opasno potrudio, skinuo sam njegove opservacije, imam nameru da ih lepo prostudiram, pa se čujemo.

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 9:27 pm 

Pridružio se: Ned Nov 20, 2011 8:05 pm
ima li sanse da se i ove godine organizuje neki bojkot,da se izaberu ljudi koji mogu doci do odgovornih da razgovaraju s njima i u medije,demonstracije,motka ako treba da nateramo inspekcije da kaznjavaju lopove i zagadjivace,korisnike da cuvaju vode,poribljavaju,spasavaju mladj,ciste kanale u plavnim zonama da riba moze normalno uci i izaci na mrest...,jednom recju da rade svoj posao,pa kada se tu nesto pokrene onda bi moglo da se razmislja o izmeni propisa i zakona koji nisu dobri ali i ovakvi kakvi su da se primenjuju bilo bi 1000x bolje,dzaba nam da sad propisu da se sva ulovljena riba mora vracati ako nema ko da sprovodi te propise,eto kad pravimo poredjenja,npr saobracaj gde su propisi relativno dobri,ali da 10 godina niste videli pandura ko bi postivao ogranicenja,ja prvi ne bi
@ aleksa 1306 nisu vazne blagodati,imali smo i "nejedinstvene" dozvole i nije bilo nista bolje,hteo sam da kazem uhvatice se za to sto je najmanje bitno,kao prosle godine za bojkot-eto ribolovci traze jeftinije dozvole zato bojkotuju a za prave probleme nikom nista,neka bude dozvola kakva god samo prvo neka rade svoj posao

Poslednja izmena od AK 76 u Pet Dec 13, 2013 9:35 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris