Danas je Sre Jun 18, 2025 10:08 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 17 18 19 20 21 Elipsa 41 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2017
PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 1:55 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Dec 25, 2012 3:36 pm
Pa radije krivotvori pare pa si kupi pravu a ostat ce i za kakvu toljagu japansku

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 1:57 pm 
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 6:07 pm
Original falsifikata! :wink: :mrgreen: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 2:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
O cemu vi pricate ljudi... :? :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 2:58 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 26, 2013 4:23 pm
Hvala vam na tome, konacno da se nije javio neko da me ,,napadne" kako samo gledam kako da izbegnem kupovinu dozvole itd ...
Stvar je samo u tome sto nas varalicare (u vecini slucajeva) komercijale ne zanimaju, inace da sam sarandzija, dobro znam sta bih i kako ... 500 din dnevno i pecaj do mile volje one krpe od ribe, bez da te iko uznemirava ...
Nas bre ovde ima hiljade , i svako od nas kaze nesto u fazonu , sta ja kao jedinka mogu ... ali nas 5000, vise nije jedinka, taj ribolovacki zakon se pravi za nas, onda valjda treba i mi da ucestvujemo u tome, pogledajte samo kako su uredjena lovacka drustva, svako drustvo ima svoj reon, pa ako hoces da lovis kako valja, ogranici ulov, ubacuj nove jedinke, prehranjuj zimi, svaka im cast sa te strane ! Dal su oni jaci od nas samo zato sto imaju puske , ili sta hehe :D

Inace, za one koji su mi trazili da ih obavestim kakav sam odgovor dobio od ,,Srbija suma" - NIKAKAV , oni su vec placeni , unapred, ne moraju vise da se bave ribolovom i ribolovcima za ovu godinu :D

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 3:26 pm 

Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 8:12 pm
Ma niko tebe prijatelju ne napada,moj post je bio malo sarkastican uopsteno,evo ja ti se izvinjavam ako te je to uvredilo,bez tih clanskih karti i ribolovackih udruzenja mi smo samo guske u magli koje neznaju gde teraju.Nismo hteli udruzenja,clanarine,pametni ljudi su to iskoristili da se namazu debelo i evo gde smo dosli.Mi stariji smo otisli u penziju,ove mlade to ne interesuje ili ih bar nismo vaspitali kako treba.
Odlican primer lovackih udruzenja kod njih se bar zna neki red,ima i tamo lopovluka,krivolovaca ali mnogo bolje funkcionise nego kod nas.
I u ozbiljnijim drzavama i drustvima nego sto je nase ima krivolova i lopovluka nisu ni oni cvecke.
A izlazenje na ulice,ne kupovanje dozvole i sl. ne vodi nicemu,u to smo se uverili proslih godina,bojkoti,udruzeni regioni,,,,,
Svaki grad svoje udruzenje,svoje cuvare,samo oni prodaju dozvole,pa radi i bori se za svoje vode,edukuj mlade,organizuj akcije,

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 3:59 pm 
Korisnikov avatar

cedapn napisao:
Ma niko tebe prijatelju ne napada,moj post je bio malo sarkastican uopsteno,evo ja ti se izvinjavam ako te je to uvredilo,bez tih clanskih karti i ribolovackih udruzenja mi smo samo guske u magli koje neznaju gde teraju.Nismo hteli udruzenja,clanarine,pametni ljudi su to iskoristili da se namazu debelo i evo gde smo dosli.Mi stariji smo otisli u penziju,ove mlade to ne interesuje ili ih bar nismo vaspitali kako treba.
Odlican primer lovackih udruzenja kod njih se bar zna neki red,ima i tamo lopovluka,krivolovaca ali mnogo bolje funkcionise nego kod nas.
I u ozbiljnijim drzavama i drustvima nego sto je nase ima krivolova i lopovluka nisu ni oni cvecke.
A izlazenje na ulice,ne kupovanje dozvole i sl. ne vodi nicemu,u to smo se uverili proslih godina,bojkoti,udruzeni regioni,,,,,
Svaki grad svoje udruzenje,svoje cuvare,samo oni prodaju dozvole,pa radi i bori se za svoje vode,edukuj mlade,organizuj akcije,

Opet ti kazem, ja sam prvi clan ribolovackog drustva, za njih se takmicim godinama unazad, i protiv clanarine i clanstva u ribolovackom drustvu sa pravim ciljevima i pravim pristupom nemam nista, pricao bih onda prvo protiv sebe ... problem koji sam ja izneo je sto ribolovacke radnje (prodavnice) imaju neka svoja kvazi udruzenja, ne bave se nicim, vec im to sluzi samo da mogu da zloupotrebe , naplatom clanske karte uz godisnju dozvolu, znaci , nemaju takmicenja, nemaju skupove, nemaju prostorije, nemaju organizovane akcije ciscenja, poribljavanja ... nemaju vodu na kojoj su domacini, vec samo ime , koje su negde registrovali i na njega prodaju clansku kartu sa kojom mozes samo da se obrises .

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 5:22 pm 

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 7:14 pm
Koliko puta nisi kupio dozvolu kad znaš da ne vodi ničemu :?: Evo primer čemu vodi 6000x5god.=30000din stanje na vodi ne promenjeno za 5god. su pokazale prošle godine a ti proceni šta je bolje dati 30000 za ništa ili ne dati 30000 za ništa.Pošteno dođu na vodu i platmo dnevnu ima li šta poštenje , zarada razmerna radu i prisutnosti navodi.Eto čovek iskešro avansno 6000 oni se nisu udostojili da mu odgovore na mejl sramota :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=9n0u9ryJv7k matematika je jasna crva nikad nije ni bilo :D

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 5:57 pm 

Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 8:12 pm
A ti bi platio svaki dan po 1000din.

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 7:01 pm 
Korisnikov avatar

Umalo da se izletim jer nisam dobro procitao poruke odozgo, srecom ima ovaj ,,edit" ... realno, mozda je covek u pravu, donekle ... Meni je licno isplativija godisnja , pa neka je i ovoliko koliko je , jer imam stvarno mnogo izlazaka na vodu , ali tu su u problemu ljudi koji zbog obaveza izadju na pecanje 10ak, 20 puta godisnje, ako svaki put plate po 1000 din, gde su oni ?
Sa korigovanjem cene dnevne dozvole, verovatno bi bila druga prica ... ali opet kazem, po meni , akcenat nije na ceni dozvole, vec na stanju na rekama, cuvanju istih, poribljavanju itd ..

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 13, 2017 7:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Poslednja recenica je sustina.

RIBOTEKA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 17 18 19 20 21 Elipsa 41 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris