Laže svako ko kaže da nije imalo efekta! Ovoliko ribolovačka javnost nije bila na nogama još od- ma nikada!!!
Moram malo, sorry

...
Goci napisao:
pokrenuo ribolovce i udruženja, pokazao ribolovcima da mogu da se bore za svoja prava ako se dobro organizuju
maxymus napisao:
Mislim da je ova energija mogla, i morala je da bude mnooogo bolje iskorišćena. Ali negde smo zatajili...
Pa zatajili smo u tom udruživanju! Sve ti stoji u potpisu (bolje RADITI 3 minuta...) i onaj ko je uopšte i uložio neku energiju znao je i da je kanališe...
Moje mišljenje je da u narednom periodu treba poraditi na tome da SVAKI RIBOLOVAC ne bude samo lice na vodi koje poseduje dozvolu za ribolov, nego mora biti i
AKTIVAN ČLAN nečega (Udruženja, sekcije, "zelenih", "nesvrstanih", nebitno...) i da RADI i učestvuje u unapređenju naših voda po principu - "ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country"!
Idem korak dalje u uobraženosti... Tražili smo da naše probleme reši Ministarstvo, Korisnici, nadležni, Mika, Đoka...!? Više mi se to i ne dopada! Samo treba da nam daju okvire delovanja (a na papiru će i novi Zakon delovati sjajno, a i stari je, nego uvek zataji u sprovođenju) i onda neću čekati da mi stigne dopis - "e, kanjižani rešili smo problem na koji ste nam ukazivali (i dugujete nam za to)", nego fino sa Udruženjem, Sekcijom, drugarima, uzmemo nešto i URADIMO/NAPRAVIMO/REŠIMO PROBLEM pa nam je posle 1000 puta draže kad stanemo na obalu i pomislimo -
ovo smo uradili MI!!!
I da...
maxymus napisao:
...ostaje samo žal što smo već ljubav i veru odavno izgubili.
Izgubili!? Nikada!!! Ljubav prema prirodi, vodi, Tisi može samo da jača... I kad umrem pospite moj prah u reku!!!!