Danas je Čet Jun 19, 2025 3:13 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2015
PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 2:40 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 19, 2014 10:23 am
Zmajstrasni napisao:
A protiv cega ces protestvovati i koji ce biti zahtevi ribolovaca? Ko ce biti predstavnici ribolovaca koji ce da pregovaraju? Na to si zaboravio? Sam skup i uzvikivanje parola je duvanje u prazno.

naravno da bi se otislo organizovano sa zahtevima, kritikama i predlozima, uradi se koncept pitanja sa resenjima, podaci o dosadasnjem (ne) radu u ovoj oblasti..postoje valjda ozbiljni predstavnici u sportskom ribolovu u svakom gradu, oni koji to hoce i mogu..sam skup je tehnicka stvar organizovanja, transpatenti i ostali rekviziti..

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 3:45 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Druže Dangubas, nemo' dangubaš vreme...

Da postoji 5% šanse da se nešto uradi, ne bih ovo rekao. Ali moja procena je da je šansa jedno 10 x manja od toga, pa nije vredno ni pokušaja.

Idi na pecanje, sa ili bez dozvole, probaj da se emotivno isključiš kad sretneš budale...

Možda će nekada, za 10, 20 ili 30 godina, biti neko sretnije vreme, pa će imati smisla zasukati rukave i praviti lepšu Srbiju.

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 4:48 pm 

Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 5:38 pm
+1

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 7:09 pm 

Pridružio se: Sub Jun 02, 2012 4:17 am
Mudro receno, skoro ko' Obi Van

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 8:27 pm 

Pridružio se: Sre Jan 11, 2012 1:47 pm
Goci napisao:
Druže Dangubas, nemo' dangubaš vreme...

Da postoji 5% šanse da se nešto uradi, ne bih ovo rekao. Ali moja procena je da je šansa jedno 10 x manja od toga, pa nije vredno ni pokušaja.

Idi na pecanje, sa ili bez dozvole, probaj da se emotivno isključiš kad sretneš budale...

Možda će nekada, za 10, 20 ili 30 godina, biti neko sretnije vreme, pa će imati smisla zasukati rukave i praviti lepšu Srbiju.

da li to znaci da prosli bojkot nije doneo nista ili je nesto ili neko drugi u pitanju
ako sam te dobro razumeo

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 8:31 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Doneo je prosli bojkot ponesto, a ponajvise mnogo glavobolje pojedinim ljudima koji su svoje dupe isturili na liniju vatre za sve nas, a mnogi od nas to nisu znali a neznaju ni sada da cene.

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 9:05 pm 

fishbone napisao:
Doneo je prosli bojkot ponesto, a ponajvise mnogo glavobolje pojedinim ljudima koji su svoje dupe isturili na liniju vatre za sve nas, a mnogi od nas to nisu znali a neznaju ni sada da cene.

e bas tako
to ponesto nismo znali da iskoristimo,malo smo se osetili bitnim i zavrsili pre nego smo bilo sta i poceli
a o ljudima ne zelim ni da govorim
lako je sad govoriti sta i kako smo trebali,ali da smo bili JEDINSTVENI to sigurno nismo

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 11:16 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
djuravejnovic napisao:
da li to znaci da prosli bojkot nije doneo nista ili je nesto...

Moje lično mišljenje je da nije doneo ništa, premda ne bih isključio teoretsku mogućnost da neki (retki) valjano napisani delovi novog zakona imaju veze za zahtevima i predlozima ribolovaca. No i to je samo slovo na papiru, pa bih ipak rekao da nije doneo ništa konkretno, ništa vidljivo na vodi.

Najveća dobit, bar po meni, je stečeno znanje, dobijene informacije, razotkrivene (ne i javno) prljave rabote. U tih nekoliko meseci nekolicini nas su zvonili telefoni dvadesetak puta dnevno, zvali su raznorazni ljudi, nesebično delili informacije, objašnjavali šta i kako se radi na njihovim vodama, šta i kako se muti/muva na relaciji država-grupe-pojedinci. Nije bilo baš lako razlučiti šta je istina a šta možda vešto plasirana laž, ali se na kraju nekako lepo sklopiše kockice i sve se lepo otvorilo, pa bar znamo na čemu smo, tj. bar znamo zašto smo ovde gde jesmo (u 3 lepe m...). Ima tu materijala za jednu sjajnu emisiju tipa Insajder...

E sad, nisam baš siguran koja je korist od znanja koje stoji tako skriveno i neiskorišćeno, ali ga ipak smatram kao neku dobit... Možda će nekada o tome smeti javno da se priča, i možda će nekada nekome te informacije biti korisne...

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 11:41 pm 

To su sad stvari koje mnogi od nas nikad nece saznati ali......
da li je moglo bolje,ja licno mislim da jeste.
Da li smo trebali prekinuti bojkot i poceti polako ulaziti u sve te institucije kriminala,bezvlasca i ko zna cega jos,da trebali smo.Trebali smo kupiti podatke,dokaze,I KO ZNA STA JOS,pa lepo kad dodje vreme(a jednom ce doci) lepo sve na videlo,sa dokazima pa neko ce morati da odgovara za sve to.
A ovako smo sami sebi skocili u stomak,ti ljudi su ostali na pozicijama na kojima su bili,a mi,mi smo ostali ovde da kukamo jedni drugima.

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 24, 2015 11:51 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
Goci napisao:

Doći će neki žuti ljudi, i piti će vodu iz Morave... i mladice će pecati u njoj! :mrgreen:

_______
edit: Neće biti sretnije vreme dokle god neko ne pokrene "usrećavanje" vremena, svojim znojem, trudom, radom... Oćemo'l to biti mi, ili ćemo čekati na našu decu, ko što naši roditelji čekaju na nas, a njihovi roditelji su čekali na njih... a šta ako naša deca čekaju na svoju decu... :)
Jer sreća je lepa samo dok se čeka... kada se trebaju zasući rukavi, najlakše je reći: Ne može, mnogo je teško, čak nemoguće, evo probali smo, ne ide...
Jesmo li probali sve? Jesmo li probali kako treba? Jesmo li išli do kraja? Jesmo li pregazili one koji su nam stali na put?
Četiri ista odgovora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 417 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris