...sve te (ne)radne grupe su gomila pokvarenih idiota i sa njima ne moze da se napravi nikakvo
dugotrajno resenje... kad ih neko posteno pritisne oni popuste zarad sticanja politickih poena,ali
vrate sve na staro(lose)cim pre.
Zato je bitno da postoji nesto sto traje kao kontra teza svemu tome i kada bi neko znao da ga neko ko ima ikakav kredibilitet
konstantno posmatra sve bi bilo drugacije.
maxymus napisao:
Uros napisao:
Nije losa ideja da se stupi u kontakt sa sekcijama, udruzenjima, savezima
A pre svega toga ne bi bilo loše da se ljudi malo okupe, organizuju, i za 3 dana, ponavljam 3 DANA, osnuju
makar sekciju, steknu
makar kroz neko udruženje status pravnog lica, pa kada se zatraži status tog nekog ko "kuka", mi kažemo - mi smo sportski ribolovci predstavnici
VARALIČARSKOG SAVEZA SRBIJE, koga podržavaju svi sportsko-ribolovni savezi Srbije. Zvuči, a?
A za to "zvuči" treba vam malo volje i još manje vremena.
Nije teško majke mi.
...mnogo je to teze nego sto ti mislis.
Ja sam sa grupom entuzijasta(pravih) pokrenuo:

...sa ambicijom formiranja saveza slicnih udruzenja,ali se onda desilo to da me masa ljudi zvala
i smarala pricama tipa zasto mi to radimo,to bi trebalo ovako ili onako...a ni ne znaju cima se bavi udruzenje.
Da ne palamudim mnogo sustina problema je u tome sto niko nece da se udruzuje,nego neki kvazi bitni u svetu
varalicarskog ribolova ocekuju da ce kad oni nesto smozgaju kuci svi ostali da se polome da izvrsavaju kojekakve sumanute ideje istih.
Jedini nacin da stvar profunkcionise je udruzivanje na lokalnom nivou,pa predstavnici lokalaca u savez.
A licne projekte nek finansira ko moze.
@fisherman011
...ovo sto si napisao je samo delimicno tacno,ako se ispune svi uslovi za stvaranje saveza nije na njima da
odlucuju o tome to je regulisano zakonom(zato sam smarao da se ne osnivaju sekcije nego samostalna udruzenja)
...ali sam siguran da ce se boriti protiv toga.