Danas je Čet Jun 19, 2025 10:09 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 21 22 23 24 25 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sre Jan 06, 2010 9:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 7:41 pm
Mislim da će biti jedna :P

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 07, 2010 2:02 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:17 pm
Ossa napisao:
Koliko znam nova dozvola će biti od ponedeljka dostupna pecarošima :)

mozda pocetkom februara :roll:

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 07, 2010 1:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 2:22 pm
Moj ćale je već regularno kupio još pre 15 dana, od korisnika voda Rivers Guard Jagodina. I mislim da jedino oni za sada prodaju dozvole.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 07, 2010 9:29 pm 

Pridružio se: Pet Nov 20, 2009 3:30 pm
Unazad nekoliko dana je bila u novinama reklama da Vode Vojvodine izdaju dozvolu za 4600 din. za teritoriju cele Srbije. Ja sam otisao da pitam u Novosadsko udrzenje ribolovaca (ul. Dunavska) i tamo su rekli da moze ta ista dozvola da se kupi kod njih za 5000 din. (4600 + 400 za clanarinu udruzenja). Dozvole ce biti vec od sledece nedelje.

Mene interesuje nesto drugo. Kakve sankcije ja mogu da snosim, ako me ribocuvar zatekne bez dozvole? Jel imao neko slicno iskustvo?

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 07, 2010 9:36 pm 

Pridružio se: Sub Dec 12, 2009 9:13 pm
Malo će ti držati predavanje, zatim objašnjavanje da treba da kupiš dozvolu, kako je pošten i da dobro čuva vodu i tako pola sata... No bolje kupi dozvolu pa si miran

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 08, 2010 12:37 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:17 pm
po novom ce kazne za pecanje bez dozvole biti od 25-50.000 RSD

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 08, 2010 12:45 am 

Hvala na informaciji. Gde to moze da se procita, pa da nadjem jos neke detalje?

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 08, 2010 8:58 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 7:50 am
Evo pitanja u kojoj državi ja pecam?Stojim u Bosni na Drini i zabacujem bukvalno na drugu obalu,u Srbiju.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 08, 2010 10:30 am 

Pa treba ti dozvola za BiH. Tamo stojis dok pecas. Ribocuvar iz Srbije mora da predje granicni prelaz da bi dosao da te legitimise, ali tada nema pravo jer nije predstavnik udruzenja iz BiH.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 08, 2010 11:57 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 2:03 pm
kvintas napisao:
...Mene interesuje nesto drugo. Kakve sankcije ja mogu da snosim, ako me ribocuvar zatekne bez dozvole? Jel imao neko slicno iskustvo?

To sve zavisi na kakvu felu "organa" naletiš. Neki, a takvih je najmanje, profi odrade svoj posao-provere ti dozvolu ili naplate dnevnu, pitaju za zdravlje, virnu ti u čuvarku il' na stringer i raziđete se. Takvo iskustvo u NS-u, a ni okolini još NISAM imao. Oni drugi će o'ma da te startuju "klizećim", pa salete sa visine-kao da su u najmanju ruku oslobodili Novi Sad. Od samog starta su ubeđeni da nešto petljaš, a čim pecaš jednim štapom, pa još na varalicu-sumnjiv si kao faul na ivici šesnaesterca. Takve "delije" najčešće i SAMO možeš videti na keju, tokom Januara i Februara. Oni (misle da)znaju SVE, od Veneris figura-do Mendeljejevog periodnog sistema elemenata i sa njima nema zajebancije. Najčešće trbušine pašu vojnim opasačima, trese ih lagani postratni sindrom, žale za "starim dobrim vremenima" kada nisu morali NI JEDNOM da se pojave u kontroli, a strast za poslom osete još jedino kada nekog čičicu ili dete koje nema dozvolu oteraju sa vode, ili im srce zaigra dok glancaju sjajne značke sa svojim inicijalima. Oni treći su negde između. Bitno im je da naplate par dnevnih dozvola il' da naškrabaju kakvu musavu prijavicu i, sve u svemu, ne trude se baš iz petinih žila da ti upropaste ugođaj boravka na vodi. Pažnja im, pogotovo za letnjih meseci, uglavnom ne doseže dalje od kešinih borosana i ladnog piva koje mogu da omlate u njenom prijatnome društvu (na ovome im najmanje zameram :lol: ).

Šalu na stranu, najčešće ih na vodi u gradu ni nema, sve dok se ne puste dozvole za novu sezonu. Onda se šepure par nedelja po keju, dok se dozvole ne pokupuju-pa ih nema sve dogodine. U principu, ako imaš staru dozvolu, a nove se još nisu pojavile-nikada niko nije pravio problem. E sad, jebes ga, do juče nam je i do Segedina trebala viza-a danas "slobodno" putuješ. Valjda se nisu baš tako pokondirili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 21 22 23 24 25 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris