Danas je Sre Jun 18, 2025 12:40 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 24 25 26 27 28 Elipsa 41 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2017
PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:06 pm 

Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 8:12 pm
Ovi sto vode drzavu to su nasa deca,nasa skola,nase vaspitanje,mi smo ih izglasali,mi smo glasali da se ukinu clanske karte,da se ukinu ili obezvrede ribolovacka udruzenja,mi smo ucestvovali u njihovom radu-neradu.Ja imam 52god,dozvolu kupujem otkad znam za sebe,i za sina koji zadnje dve godine nijednom nije izasao na vodu,pamtim vremena i kad se dozvola nije kupovala ali su cuvari redovno obilazili vode,ali tih ljudi vise nema,a ovi mladi,nasi,nase vaspitanje to nece da rade.
To nam je,bolje od toga nemamo.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:20 pm 

Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 5:38 pm
Zna se cija su to deca, nasa nisu.

Aqua

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:25 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Dule napisao:
Ja licno smtram da je gradjanska neposlusnost veoma vazna lekcija koju mladi treba da nauce

Pitaj Kockara za gradjansku neposlusnost!
Jako je lako biti revolucionar za tastaturom :roll:
Licemerno je reci da mozes da protestvujes protiv sadasnjeg stanja i ribokradica a ides u ribolov bez dozvole, znaci da si i ti ribokradica.
Davno sam govorio da je revolucija losa, evolucija je sporija ali mnogo bolja.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:40 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Ja nisam isao u ribolov kada je bio organizovani bojkot, to da li sada idem u ribolov, imam dozvolu ili nemam, je samo moja stvar. Kada se organizujemo, spreman sam da ne idem u ribolov cele godine ako je potrebno. Bolje je nepecati jedne godine kao covek nego pecati decenijama kao bednik.

Kod nas evolucija ide u pogresnom smeru, valjda je to svima vec jasno. Da bi zaustavio negativnu evoluciju i usmerio je u pravom smeru ipak je potreban neki vid revolucije, sto i sama rec kaze, obrtanje smera toka stvari.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:50 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 10:45 pm
Ako sam dobro razumeo ljudi koju kupuju dozvolu su bednici?

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 1:53 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Nisi dobro razumeo, ljudi koji pecaju posteno u Srbiji su bednici. Po recniku, bednik je covek koji nema srece i koji izaziva sazaljenje, a to mi se nekako uklapa u vidjenje postenih ribolovaca kod nas.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 2:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
volim da procitam ovo tipa kupujem dozvolu dajem primer..... ne lazite sebe ,kupujete dozvolu zato sto se plasite kazne.
mozda 1% kupuje dozvolu misleci da cini nesto dobro time a u stvari samo puni lopuzama dzepove, ali eto on je ispostovao lopovski zakon i sad daje sebi za pravom da sve nas koji ne kupuju dozvolu misleci da cemo tako promeniti stvari izjednacava sa riboradicama. jadno , odlika malih ljudi. jedini nacin da se pobede ribokradice i ostale koji cine zlo je da sluzbe pocnu da rade svoj posao i da im naplacuju ogromne kazne ZNACI UDARAC PO DZEPU. moje misljenje je da mi ribolovci mozemo da nateramo sluzbu da radi samo ako ih UDARIMO PO DZEPU znaci ne kupovina dozvola. prosto i jednostavno. a svojoj deci sutra objasnite zasto nemate dozvolu, da niste poslusna ovca koja ce placati neci ne rad.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 2:20 pm 

Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 8:12 pm
Tako je,objasni mu i da udje u banku i otme pare jer nema gde posteno da ih zaradi i iz prodavnice ukrade hleb i mleko. ida kupi diplomu i sutradan postane ministar ekologije i turizma i odredi da ti dozvola bude 200eu zato sto si mu dao lep primer.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 2:34 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 7:45 pm
nikad nisam video gluplja poredjenja nego na ovoj temi. pa ovo je kradja . nemas gde da radis aako nadjes posao to je neka bedna plata a treba da platis dozvolu koja je medju najskupljim na planeti. e to je kulturna kradja, kradja sa diplomom....

Poslednja izmena od AMATERBG u Sub Feb 25, 2017 2:37 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 25, 2017 2:36 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Pa svako ima neki zakon koji mu se nesvidja.
Ako bi isli logikom, nesvidja mi se - necu da postujem zakon, gde bi se to zavrsilo.
Nema sta ko da se izjednacava ili ne, pitaj prekrsajnog sudiju kada se sretnete da li si ti rekreativni ribolovac ili sta!?
Dozvola = ribolovac!!!
Bez dozvole = ???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 24 25 26 27 28 Elipsa 41 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris