Danas je Pet Jun 20, 2025 7:17 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 29 30 31 32 33 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sre Jan 13, 2010 6:22 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
Ma, što se čudiš, ovde ti je ionako luda kuća svaki dan... :lol: Predosećao sam da će ovako nešto zaista da se desi (posle onih Rangoovih "najava"), pa nisam žurio sa kupovinom. Sada tek neću - dok se sve ne "izbistri"... :wink:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 13, 2010 6:30 pm 

Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 11:22 am
Da je situacija kao prosle godine,ne bi bilo nikakvih problema,jer bi korisnici voda te dozvole tolerisali i tu bi se prica zavrsila.Sa tom "nevazecom" dozvolom bi pustili da se peca na vodama koje oni odrzavaju i tu bi se prica zavrsila.Ovako,dodatno komplikuje situaciju to sto je sa tom dozvolom koju su oni vec izdali,a na sta verovatno nisu imali pravo,dozvoljeno pecanje na vecini voda,dakle i kod drugih korisnika,koji te nevazece sigurno nece tolerisati.
A sta ce biti sa onima kojima je oduzet pribor na pecanju pocetkom ove godine,a ljudi su imali proslogodisnju dozvolu?Da li su oni osteceni ovog puta i kako ce se to zavrsiti (mislim da je BLIK pisao o tome)?Zar su trebali da kupe nevazecu dozvolu da bi bili ispravni na vodi?
Definitivno,strasne se stvari desavaju :!: :evil: :evil: :evil:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 13, 2010 6:40 pm 

Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 7:20 pm
...za par dana ce izaci aneks zakona da je dozvoljeno pecanje iskljucivo sa plovnih objekata a da ribolovci nesmeju prici obali blize od pedeset metara... :mrgreen:
Ljudi pa u ovoj drzavi je sve moguce...jer zakone pisu nestrucni ljdi koji neznaju ni kako izgleda SMUDJ sem ako nije ispecen i serviran na tanjru?!

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 13, 2010 7:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Meni nije jasno zasto ta objedinjena dozvola nije samo jedna od opcija, sta je recimo sa onim chichom sto 20 godina peca na istom mestu na Tisi, 500 metara od svoje avlije, sta ce njemu dozvola od 6 hiljada sa kojom moze da peca na Gruzi, Crnom Timoku i Knickom jezeru. Sve mi to lici na one teleshop fore kad ti prodaju gomilu stvari koje ti u stvari ni ne trebaju, jos malo pa ce uz dozvolu davati i komplet kuhinjskih nozeva i sve to za neverovatnih 9990 dinara ako narucite odmah. :roll:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 13, 2010 10:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 27, 2009 6:33 pm
Objedinjena dozvola je odlicna stvar,a tom cici niko ne brani da ide na gruzu :lol:

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 8:16 am 
Korisnikov avatar

Čiča je "kolateralna šteta"... Moaće i on da plati, il' će biti: što je pec'o - pec'o je...

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 9:22 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
ako je to što kažeš, da će biti zabranjen prilaz obali do 50 metara, onda se neko debelo zajebao i taj neko nije napustio beograd u životu i ne zna kakve reke i vode postoje kod nas. kako će neko ko peca iz čamca na tamišu da ode čamcem 50 metara od obale, kada tamiš na nekim mestima i nema toliku širinu. ili morava, ja koliko sam video ona nema 50 metara širine. lično mislim da je to još jedan pogrešan korak koji čine likovi iz ministarstva.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 9:54 am 
Korisnikov avatar

^Ono beše samo ironija... :lol: Ko može doneti takav propis... :lol:

Poslednja izmena od Saša u Čet Jan 14, 2010 10:15 am, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 9:58 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
kod nas sve može, nas prvanike na fakultetu uče da je bolje da imamo i loš zakon nego da ga nemamo uopšte. a ovo neki shvate suviše bukvalno i onda dobiješ razne nebuloze od zakona.
nisam čitao redom postove pa sam mislio da je to neka informacija iz prve ruke, a ne ironija.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 10:54 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 02, 2007 7:14 pm
Bilo je u emisiji "Cari ribolova" o dozvolama . . .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 29 30 31 32 33 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris