Goci napisao:
Mene trenutno najviše nervira ova tačka zakona:
"Дозволу за рекреативни риболов лице купује у месту пребивалишта."
Ti tu vidis sve tvoje - nase probleme. I sad bi ti da jednim elegantnim resenjem resis problem, sto je gotovo idealno.
Nije to samo tebi palo na pamet. I drugima je , pa su malo cackali u vezi toga i problem u vezi toga je veliki gotovo nepremostiv na nasu zalost. Naime , poblem je u tome sto dozvolu smatraju kao licni, identifikacioni dokument , a po USTAVU licna - identifikaciona dokumenta je moguce uzeti samo u mestu boravka.
E sad je pitanje da li se trebas zamarati da promenis ustav ili da energiju usmeris na drugo, mozda manje elegantno resenje.
Ja sam malo vise skloniji 2pike-tovim vidjenjima , da ne preba da se ja zamaram kome, sta , kako... Ocu da platim dozvolu jedinstvenu i da pecam na svim vodama na kojima me put nanese, a kako ce korisnici da se rastale to ne treba da bude moj problem.
Sad ce dusebriznici da graknu " eeee oces da pecas gde oces!!!!!'
Naravno da hocu, ja sam gradjanin ove zemlje , nisam pao sa Marsa, ucesca u ratovima necu da spominjem....
Nacionalna rendzerska sluzba je resenje svih problema, a dok to svima ne sazri u glavi mozemo da trazimo resenje ko iglu u plastu sena. Uvek ce neko da lobira , da se udruzuje radi sticanja koristi itd.