Da spustimo loptu malo...
@Simpson
Imaš svako pravo (i argumente) da na taj način gledaš na Bojkot! Ja ga gledam na način da je mnoge podigao iz letargije i da su se mnogi, pre svega mladi koji su do sada samo ćutali- AKTIVIRALI! Meni je na primer pokazao koliko RSV-u nije stalo do svojih ribolovaca, a do tada nisam ni znao ko nam je u stvari glavni neprijatelj... Mi mladi smo se udružili, preuzeli odgovornost, i uspeli da utičemo na rukovodstvo Udruženja da se smeni kompletan Upravni odbor koji je bez pogovora i pitanja podržavao Jovanovića! Da su to uradili svi, došla bi i ta 2016-ta, izborna godina, i on bi mogao da se smeni bez i jedne teške reči- demokratski!
Dakle, odgovor je IMA toliko snažnh klubova u zemlji i SVI su "jači" (makar sa pravne tačke gledišta) od bilo kog foruma! Članstvo na forumima je dokazalo da je aktivno samo pišući iz fotelje, a kada treba bilo šta uraditi, pa makar i sitnicu- e tu je rezultat=0!!! Gledaj ti onu šaradu sa potpisima i anketama! Pa tvrdim da nije prikupljeno ni 2000, a da li su za to krivi organizatori? Pa naravno da nisu! Krivi smo samo MI i najbolji potez je bio gašenje thread-a, ali PRVI put kada je to učinjeno. Na forumuma se samo troši energija, a ništa se konkretno NE RADI!
Kažeš “usitnjavanje” na klubove, sekcije, Udruženja??? Pa ima li išta SITNIJE od POJEDINCA bez legitimiteta i prava glasa??? A i da je prikupljeno 20000, opet ne bi stigli do Belija, da ih nije uveo ko ih je uveo, i opet ne bismo bili strana u postupku (kao što i nismo)! Naša neorganizovanost i neaktivnost su naši najveći problemi i ne vidim da će se to u skorije vreme promeniti na bolje! Za sada se sve svodi na pojedinačne akcije i grupne inicijative, ali pravog jedinstva među stavovima i jasno definisanog puta ka boljitku svakako- NEMA!!!
A tema je Dozvole 2013, jel?
_________________ Tek kad sasečeš poslednje drvo, tek kad zatruješ poslednju reku, tek kad upecaš poslednju ribu - tek tada ćeš shvatiti da se novac ne može jesti!
|