Danas je Pon Jun 16, 2025 11:45 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 72 73 74 75 76 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Sre Mar 24, 2010 4:29 pm 

Pridružio se: Čet Jul 23, 2009 9:56 am
Neki nasi ribolovci su od strane vojvodjanskih ribocuvara vracani sa Tamisa. Svako treba da napravi izvestaj o tome i da preda predsedniku svog udruzenja, a on to dalje prosledjuje upravniku ribolovnog podrucja cije dozvole distribuira, dok on dalje podnosi tuzbu ministarstvu!
Dule Jovanovic je juce licno rekao da su to samo provokacije i da to njemu nije u interesu, i da nesto tako nikad ne bi uradio. U potpunosti postuje odluke ministarstva i jedinstvenu dozvolu! Ako se neko nadje u nezgodnoj situaciji neka se slobodno pozove na ove njegove reci!
[/quote]

Na mene su jednom izvršila "desant"šestorica kontrolora (u dva čamca) u Farkaždinu.Uleteli čamcima u najlone bez blama.Hteli da mi zaplene štapove zbog jednog štapa viška(plovak za belu,priznajem grešku),i da me oteraju kući.To je verovatno ista ekipa koja i sada tera ljude sa Tamiša.Ne znam samo gde su uveče kad ekipa krene da postavlja mreže po Tamišu.Kao da rade samo od 10-14h.

Vrh

PostPoslato: Sre Mar 24, 2010 6:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 6:00 pm
Znači opet korisnici po sopstvenom nahodjenju odredjuju koje će vode biti II kategorije bez ikakvih dokaza
o investiranju ili ribljem fondu. Kažem ovo jer sam čitao negde u ovoj temi da će korisnici morati ministarstvu
da dostave te izveštaje o investiranju itd.

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 1:10 am 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Oko kategorizacije, barem ovo sto je ovde Ron J. citirao, ne bi se reklo da moze da kategorise vodu kako kome padne na pamet. Pre bi se reklo da korisnik mora da dokaze da ispunjava uslove.

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 7:26 am 
Offtopic majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 1:41 pm
Ne znam koja zatvorena voda u Vojvodini ispunjava kriterijum alohtonosti 70% :?:

A vidjecete kad se naruche sanacioni izlovi, ima svudje da bude smudja 99%, a cverglana u tragovima :roll:

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 8:07 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 23, 2007 9:41 pm
Misliš autohtonosti? Alohtonosti ispunjava svaka... :wink:

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 8:14 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
tako je rone, i to će da budu sve kapitalni primerci svake domaće vrste. ima da navedu da u svakoj vodi ima linjaka od 10 kila, babuške će da farbaju pa da ih prikazuju kao zlatne karaše, ma svega u izobilju. voda ima da bude za piće kada je oni ocene stručno. a ustanove koje će da vrše istraživanja se sada garant masovno registruju i otvaraju i to ih otvaraju žene od direktora preduzeća koja su dobila vode na upravljanje. zašto da pare idu iz kuće kada mogu da ostanu u njoj.

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 8:34 am 
Offtopic majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 1:41 pm
No, vlast nam je takva kakvu smo i zasluzili, i nismo za bolje :roll:

@Sale fala na ispravku, zbunjen sam vise strucnim termitima :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 9:50 am 

Pridružio se: Sre Feb 03, 2010 4:04 pm
Ma zabole njih i za nas i za naše trućanje! Sve se ovo radi stihijski i kako ko zagrabi tako mu je! Od brige za vodu ribe, a ispada da ni za ljude ne postoji baš neka posebna briga, nema koliko ja vidim ništa!!!!

Vrh

PostPoslato: Čet Mar 25, 2010 12:22 pm 

Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:19 pm
Za ovo da uvedu doplatne i kategorizuju........
Dosadašnji rezultati merenja kvaliteta vode Tamiša u Pančevu, Jabuci i Glogonju pokazuju povećanu količinu gvožđa u rasponu od 0,35-3,50 mg/l. Vrednosti kiseonika u svim uzorcima su smanjene, tako da izlaze iz okvira IV klase rečne vode. Povećan je sadržaj suspendovanih materija i nitrita. Mikrobiološke analize MPN koliformnih bakterija ukazivale su na pripadnost III i IV klasi boniteta vode, a samo u Glogonju je utvrđena II klasa rečne vode u nekoliko uzoraka . Na celoj dužini toka Tamiša u srpskom delu zabog zagađenosti, nema mogućnosti za uređenje javnih kupališta. Zagađenost je prepreka za razvoj turima, sporta, rekreacije i druge vidove korišćenja prirodnih resursa reke.????iz 2008...sada verovatno jos gore

Vrh

PostPoslato: Pet Mar 26, 2010 2:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Maj 01, 2006 2:12 pm
evo danas sam cuo da ce biti dozvoljeno pecanje na Adi. ali tek od 15-og septembra kad se zavrsi kategorizacija voda i zavrsi sezona kupanja na jezeru. pecace se po principu uhvati i pusti na celom jezeru... a doplatna dozvola do kraja godine ce biti 500 dinara...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 72 73 74 75 76 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris