Danas je Pet Avg 01, 2025 11:28 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 Elipsa 8 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Najlovnija orka ?
PostPoslato: Sre Jan 01, 2014 1:03 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 20, 2013 10:48 pm
Ja najvise pecam sa sedtvisterom wy,b,yg ,13,15 , sa sedom fb,yg,sy, 6 i 14 , sa sirenom sr 15 , sa fenixom ro 12.
Uglavnom imam skoro sve orkine varke :mrgreen

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 01, 2014 1:52 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 4:29 pm
Posto sam jedno vreme radio za Orku i ujedno testirao sve sto sa trake izadje,mogu slobodno reci da su za jezero zakon sirena i obican tvister,a reka sed i sed-tvister!Posto sam svestran i pecam na sve od silikona do gvozdja,ja vise modela gumica od kojih sam nabrojao i ne nosim jer ove zavrsavaju posao!Ovo govorim prvenstveno za smudja,a ako cete na stuku mozete baciti i sargarepu ko onaj ruja! :D

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 01, 2014 2:27 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 20, 2009 5:45 pm
shad 10 cm moj favorit i to
srebreni

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 05, 2014 10:37 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 7:45 pm
Catfisher1 napisao:
Posto sam jedno vreme radio za Orku i ujedno testirao sve sto sa trake izadje,mogu slobodno reci da su za jezero zakon sirena i obican tvister,a reka sed i sed-tvister!Posto sam svestran i pecam na sve od silikona do gvozdja,ja vise modela gumica od kojih sam nabrojao i ne nosim jer ove zavrsavaju posao!Ovo govorim prvenstveno za smudja,a ako cete na stuku mozete baciti i sargarepu ko onaj ruja! :D

Catfisher1 napisao:
Pozdrav kolege!Jedno vise tehnicko pitanje za majstore!Kad dzigujem po danu sve je ok jer pratim strunu i znam kad varalica padne na dno,ali problem se javlja nocu!Pecam na jezeru sa glavama od 3 grama i ne mogu da osetim preko stapa kad varalica padne na dno a strunu ne mogu da vidim...ako izuzmemo varijantu da palim lampu da bih pratio strunu i time uplasio ribu,ima li neko drugi sistem kako i dalje da vrsim prezentaciju kako treba po mraku a da znam gde mi je varalica!Hvala!!!

Catfisher1 napisao:
Jedno pitanje za majstore jer ce me ovaj jezerski smudj dovesti do ludila!Vec ga neko vreme pecam na jezeru sa brane,90% na silikon i to lepo propadanje od 3-4 sekunde,predjem i na glavinjare i na voblere ali za svo ovo vreme nisam imao ni cvrk a kamoli smudja,a pecam ga od prestanka zabrane!Sto je zanimljivo u jezeru ima i soma ali ni on se ne javlja!Pocinjem da razmisljam o muvanju iako nikad nisam probao!Da napomenem da sam zbog posla izlazio na vodu negde oko 19 h i ostajao do 23h i duze!Ako neko ima bilo kakav savet...u suprotnom odoh i ja u sahiste! :lol: Hvala i pozz!!!

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 06, 2014 12:01 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:27 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka čast pronalazaču

Vrh

PostPoslato: Pon Jan 06, 2014 9:06 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Mar 01, 2013 4:29 pm
Da,vrlo duhovito,nije ti palo na pamet pacove da sam u medjuvremenu provalio jezerskog smudja ili mislis da treba da budes na vodi dvadeset godina svaki dan da bi nesto naucio,jednostavno,sve ono sto nisam znao sam naucio i primenio u praksi a pogotovo za vreme dok sam radio za orku,ne vidim sta je tako smesno!

Vrh

PostPoslato: Uto Jan 14, 2014 10:31 pm 

Pridružio se: Sub Dec 14, 2013 10:43 am
Feniks i hamer mnogo dobri , sedtvister i sirena prva rezerva , sed i kosac mogu da prodju . Oskara i
gegulu nisam puno trosio . Pes katastrofa , svrstao bih ga u grupu najgorih . Mada moram priznati da ga nisam koristo sa preporucenim orkinim glavama , pod uglom .
Normalno boja i velicina prema uslovima . Nemam primedbe na izbor , pre pohvala .

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 15, 2014 10:45 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 02, 2012 8:20 pm
Orke sve love , ali bi dao malu prednost sedtvristeru i sireni , ali ne mogu da se zalim i hamer i sed su uvek davali ribu :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 26, 2014 3:25 pm 

Pridružio se: Pon Jan 06, 2014 4:17 pm
Orka it is the best;ovih dana(sneg me uštopa)lovio sam štuku i klena,krupnijeg bandara sve na običnog belog tvistera u poslepodnevnim časovima,razume se za dušu i herc, ribe sam puštao,al užitak brate drila ni sa nikim nisam podelio :lol:

----------------------------
Danju radim na crno,a noću letim na belo.........

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 19, 2014 10:36 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 9:23 pm
Slika

Nemam reci za njega!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 2 3 4 5 Elipsa 8 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris