pozdrav Goci ...
Imam jedan predlog vezano za casopis, ne znam da li ste o tome razmishljali, ajde da ga iznesem ...
Pretplacujem se na top fishing casopis ... znas o cemu se radi ... odlican magazin, stampa, sve to. Casopisi su se polako, vremenom poprilicno nakupili, i tako stoje na gomili i, recimo, smetaju. U jednom trenutku mi je palo na pamet da nadjem nekakvu kutiju, i da ih tu spakujem. A onda mi se prirodno nadovezala misao da takvih kutija vec ima, u obliku onih registara. Jos kad bi magazin imao ove metalne povezivace iz heftalice pogodne za to ... Siguran sam da toga takodje ima ... video na trafici neki casopis o kuvanju sa takvim spojnicama ...
Ne znam koja je procedura oko toga, oni ciji je to deo posla sigurno znaju. Bilo bi fenomenalno da je to izvodljivo.
Eto, izneo sam predlog, zasnovan na licnom misljenju i iskustvu, pa ako bude prihvaceno super, ako ne bude opet super ...
Da, samo da pozelim sve najbolje sa magazinom, tebi, Saletu i ostalim saradnicima ... Ako mogu igde biti od pomoci, rad sam da priteknem, mozda u necemu sto treba da se fotoshopuje ... na primer