Uh, ne stižem sve da odgovorim

, a stigao nam prilog "Od Morače do Švedske" od 19.000 (!!!) karaktera sa 20 extra slika, pa sad mučim muku šta sa njim... Verovatno će ići u dva broja...
Elem,
@munoose - Naravno da će biti toga, samo treba prvo uspostaviti saradnju ili sa uvoznicima ili direkt sa Rapalom (Stormom, Nils Masterom, Meppsom...), a biće i predstavljanja noviteta iz domaće (u šta podrazumevam Ex Yu) kuhinje (Pače, Alex, Antax, Monarh... plus silikonci poput Orke ili Smukija, plus glavinjare, metalne varalice...). Polako, ne stižem ni bitnije stvari da završim...

A ovaj moj/naš urednik Sale Nis peca basseke sa Nešom Ignjatovim i uživka...

Kad se vrati u ponedeljak ima da ga zavežem za računar!
@Mare Care - Iz magazina koji se zove Spin & Fly teško je izbaciti Fly!

Već rekoh motiv za ubacivanje mušičarenja - mogućnost da se piše i o lovu šarana, babuške, bodorke, crvenperke, beovice, skobalja... Sve se to veoma uspešno može mušičariti, a na varke - mrk.
Takođe mnoge sjajne salmonidne vode širom sveta su (na žalost varaličara) proglašene mono Fly Fishing revirima. A meni, koji obožavam pastrmke, se ne sviđa ideja da ne možemo pisati recimo o lovu glavatice na najlepšem delu Soče jer je tamo zabranjeno varaličarenje.

A dobro znam da će recimo prilog o lovu glavatice na strimere biti zanimljiv velikoj većini varaličara.
A što se podoblasti Fly Tiying tiče - jedna strana po broju mi zvuči Ok, naročito ako je iz pera legendi poput Panića i mog imenjaka Grubića. No dosta o muvama...