Danas je Uto Jun 17, 2025 9:12 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 6:17 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 9:01 pm
Milance jel ti dosadno? :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 6:29 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
ma neeeee.... :evil:

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 6:36 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Ako ti je dosadno, uzmi čitaj magazin po drugi put, ne oftopikuj više! :mrgreen:

Dobio si deblje korice za broj 2, šta sad oćeš - i da budu lakirane? :lol:

Jel može kineski jeftini, ili mora japanski "Sija-Mnoogo"?

Poslednja izmena od Goci u Pon Okt 12, 2009 7:25 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 12, 2009 6:56 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 28, 2007 8:15 pm
Ocu da se l'ska!!! Ko ne razume, da prevedem: ocu da se lashtiju!

Vrh

PostPoslato: Uto Okt 13, 2009 7:44 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 12:53 pm
Lep casopis, bas lep. Slazem se sa 2 pike da bi trebalo malo vise staviti akcenat na prakticne tekstove, ali obzirom da je ovo "uvod u anatomiju", ne moze se reci da je to neki propust. Siguran sam da ce vremenom casopis pokriti sve zelje nas varalicara i musicara. Opet, ne moze se ni ocekivati da se sve "nagura" u jedan broj... Sve u svemu, meni se svidja...

Takodje mi se svidja sto dosta forumasa ucestvuje u pisanju. Obzirom da sam ja uglavnom van drzave, te ne stizem da posetim niti jedan varalicar.com skup, lepo je videti putem casopisa ko su te "virtuelne kolege" cije postove redovno citamo na forumu...

Puno pozdrava i samo napred!

Vrh

PostPoslato: Uto Okt 13, 2009 10:30 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Maj 22, 2009 8:44 am
Promenite ime ove teme u "POHVALE i PREDLOZI". Kakve crne kritike, pa ovo sam čekao godinama! :wink:

Vrh

PostPoslato: Uto Okt 13, 2009 12:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 2:03 pm
Ne stigoh da detaljno sve pročitam ali mi se definitivno mnoogo sviđa! Svaka čast!

Jedina primedba je da se pridružujem 2PIKE-ovoj konstataciji da bi korice mogle da budu malkice jače. Je*eš 50 eura ;)

Imam još jedan konstruktivan predlog. Ukoliko tvoj štampar to može, mislim da je dobra fora da se časopis spaja heftanjem tako da na spoljnoj strani postoje kružići na klemerici ili kako se to zove pa da kasnije časopisi mogu da se stave u registrator i tako se čuvaju. Nešto poput poslednjih brojeva Ribolovačkog trofeja.

Slažem se da bi bilo dobro da ima tekstova tipa prikaz, test, škola, preporuka i slično. Jedino što bih voleo da se ne desi je da se piše o lošem priboru, opremi, varalicama... Dakle, nije bitna cena (i skupo i jeftino) ali da je kvalitet najmanje proporcionalan ceni ili je još bolji od toga.

Došli smo do ivice provalije. Krajnje je vreme za odlučan korak napred!

Vrh

PostPoslato: Uto Okt 13, 2009 9:22 pm 
Site Admin

Pridružio se: Pon Dec 26, 2005 4:11 pm
Sa zadovoljstom listam prvi broj Spin & Fly magazina... verujem i nadam se da cu isto tako na miru i sa uzivanjem citati jednoga dana i 101. broj.

Kako znam da je stavljanje na noge i zaukavanje cele "masinerije" oko magazina prilicno tesko, stresno, pa i skupo, pozvao bih ovim putem sve one clanove foruma koji su ovoga trenutka neodlucni, mozda malo "lenji" ili jednostavno samo pasivni po ovom pitanju, da se opredele za pretplatu na magazin (prednosti pretplate su mnoge, ali o tome je vec pisano)

"dvaput daje onaj ko brzo daje" rekose latini... pretplata u samom startu rada Spin & Fly magazina bila bi svakako dobrodosla podrska pokretacima istog, potvrda da su na dobrom putu i da se njihov rad i entuzijazam ceni od strane nas kojima je magazin i namenjen.

Svratih do poste danas... with pleasure
Slika

Vrh

PostPoslato: Uto Okt 13, 2009 11:35 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Maj 22, 2009 8:44 am
admin napisao:
"dvaput daje onaj ko brzo daje" rekose latini... pretplata u samom startu rada Spin & Fly magazina bila bi svakako dobrodosla podrska pokretacima istog, potvrda da su na dobrom putu i da se njihov rad i entuzijazam ceni od strane nas kojima je magazin i namenjen.

Svratih do poste danas... with pleasure
Slika

Ja popunio sve! Idem sutra ujutru u postu! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Okt 14, 2009 12:05 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Nov 06, 2007 2:22 pm
Ako moje mišljenje znači svima koji su radili ovaj časopis - MOMCI, SVAKA VAM ČAST! Ja sam oduševljen. Svaki list prosto odiše entuzijazmom, i posvećenošću. Skidam vam kapu i za jedno i za drugo. Samo tako nastavite, a ja se nadam da će vaše zadovoljstvo uskoro biti potkrepljeno i sa finansijske strane.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 4 5 6 7 8 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris