Ne znam... Ali znam da Lav MD ima i maloprodaju u Požegi, pa možeš da pozoveš i zamoliš da ti pošalju, a ti platiš pouzećem. Ne znam da li to rade, ali možeš da probaš.

Imaš njihov broj u magazinu na reklami.
Inače veoma često na mejl redakcije stižu pitanja čitalaca gde kupiti neki štap/mašinicu/varalicu o kojoj smo pisali u magazinu, na neka je lako odgovoriti, na neka ne... Često recimo neko pita gde u Beogradu kupiti tu i tu varaliacu... (To smatram zajebanim pitanjem.

)
Zato sam pre par meseci preregistrovao firmu i dodao "prodaju preko interneta na malo", pa će nekada (ko zna kada...) na sajtu magazina
http://www.spinandfly.net postojati i web shop sa varaličarskim priborom. Ne previše artikala, ali vešto odabrano od strane redakcije, najbolje od svakog proizvođača... Recimo od Antaxa 5-6 udarnih modela (poput Sove, Rikija, Fanatika, jerkova...) u 2-3 glavne boje, od Goldija Tiny i Gold Fish, od Ujke Belly Dancer, od Alexa SVE, od Calypsa Fantomi 3-8, od Lava tandemi i još ponešto, od VB-a Jerry, Mega VB... Plus poneki štap sa dobrim odnosom kvalitet/cena, plus poneka takva mašinica (recimo Ryobi Zauber, Vertigo, Arctica)...
Samo ne znam kada će to biti, nema se vremena... Za početak možda krene skromno, sa par domaćih proizvođača varalica...