Mojsinjski napisao:
A sta mislis o predlogu da napravimo jednu humanitarnu akciju ko koliko prilozi za pomoc magazina???
Hvala na predlogu, ali ja to nikada ne bih dozvolio u ovom trenutku, kada je hiljade ljudi ostalo bez domova. Skupljate pare za područja pogođena poplavama, hebeš magazin. Ja mislim da će cela Srbija da morati da se dooobro stisne u narednih par godina kako bi se sve ovo saniralo.
Uzgred, ovo nije konačna odluka, a i da bude - nije ništa tragično. Multimedijalni magazin, sa textovima, slikama i video klipovima... to može da bude jako lepo i zanimljivo, plus je apsolutna neminosvost većine magazina u nekoj skorijoj budućnosti. Ja o tome razmiljam već godinama, ovo ludost štoje uradila Pošta Srbije sa novim cenama je samo malo aktivirala stare ideje...
Pa čak ni da uopšte nema magazina, ni to nije tragično. Tragično je ovo sa poplavama, tragično je što su dva osnovca (dečak kod Niša, devojčica u Pančevu) u poslednja 2-3 meseca pregažena na sred pešačkog prelaza na putu do/od škole, tragično je što sam juče bio do lekara i slučajno čuo da se žena žali na strašne glavobolje i da su joj oni zakazali snimanje glave za 15.03.2015. (aaaaaaaa!?!), tragično je što je naša vlada odlučila da proizvodi struju tako što će CELE planinske rečice gurati u cevke dužine 2-3 km na putu do mini HE (praktično će nestati jedno 100-200 km salmonidnih terena), tragično je što na slobodi ima na stotine teških kriminalica sa po 20-30 krivičnih prijava koji nikada nisu osuđeni i nisu proveli i dan u zatvoru... I takvih tragedija na hiljada. U celoj zemlji uspešno radi samo hebeni Parking servis i efikasan je jedino pauk koji diže vozila.
Tako da šta god bude sa magazinom ne treba ni vas, ni saradnike, ni ljude iz redakcije mnogo da potriše. Potpuno je nebitno.