U ime svih saradnika, hvala na lepim rečima.
Možda ste malo i preterali sa pozitivnim kritikama, moje mišljenje je da ovaj proizvod može biti 3x bolji, tek će u narednim godinama pokazati pun potencijal. Video materijala (sa npr. detaljnim objašnjenjima prezentacija) treba da bude 5x više, treba da bude mnogo profesionalnije snimljeno, sa boljim zvukom, lepše izmontirano... Ovo sada je prilično amaterski.
Inače se magazin veoma brzo širi netom, u prva dva dana je otvoren sa preko 1000 različitih IP adresa, uz prosečnu dužinu čitanja od 20 minuta, što je sasvim korektno. Nakon ovih prvih par dana magazin dnevno pronađe stotinak novih čitalaca, što je takođe OK, ali može i bolje, pa vas još jednom pozivam da iskoristite one share dugmiće sa naslovne strane i podelite magazin sa prijateljima, kako bi ga videlo što više ljudi. Cilj je da ovaj magazin pročita 10.000 varaličara sa srpsko-hrvatskog govornog područja i mislim da neće biti problem to dostići kroz par brojeva.
Inače je oko 95% čitalaca bilo sa prostora bivše SFRJ, najviše Beograd, pa Novi Sad, Zagreb, Niš, Sarajevo...
Hvala i svima koju su pronašli namerno malo skrivenu i nenametljivu poslednju stranicu, te podržali celu priču uplatilom skromne donacije u vidu volonterske pretplate, znači taj novac, ima ovde dosta troškova, a jedina zarade su reklame.
Slobodno ostavljajte više sugestija i kritika, sve to znači. Recimo kolega spavac je dao lep predlog, naravno da može, videću već ovih dana da implementiram za neke slike iz ovog broja.
To je glavna lepota e-magazina iz ugla onoga ko ga pravi: uvek nešto može da se doda, izmeni, ulepša...
Tako je magazin kada je objavljen imao 138 strana, a sada ima 141.
Sinoć dodata VB reklama, Bole malo kasnio sa izradom novih dekora, sada mu vobleri izgledaju primetno lepše...
https://spinandfly.h5mag.com/27/vb-alburnusŠto se ovog pitanja tiče:
Kapitalac napisao:
Sve pohvale. Još ako bude još jedan broj u toku ove godine...
Nažalost, nemoguća misija. Jesenji broj je trebalo da izađe krajem septembra/početkom oktobra, ali je zbog užasno mnogo posla izašao početkom novembra... Zimski treba da izađe krajem decembra/početkom januara, ali je s obzirom da je do tada ostalo svega 40 dana, nema baš nikakve šanse... Ima ovde dobra dva meseca muškog posla, zbog čega sam ja propustio sjajan period jesenjeg pecanja i sad to planiram da nadoknadim. Dakle jedno mesec dana ne planiram da očima vidim back-end deo magazina...
Biće kad bude, recimo za jedno 3 meseca, magazin je i dalje običan hobi za popodne, a hobijima ne treba robovati.