Danas je Sre Apr 23, 2025 1:10 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 6 postova ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: Sub Feb 08, 2025 7:55 pm 

Pridružio se: Ned Jan 28, 2024 5:55 pm
Lepo je napraviti uspomenu sa lepog dana na pecanju, uhvatiti neki pejzaz i dobar ulov, ali moze li to malo po malo da se pretvori u situaciju da covek umesto da ide na pecanje ide da pravi novinarsku reportazu, od hobija u obavezu i smaranje?

Tu je jos i skupljanje fotografske opreme koja je paprena, akcionih kamera, drzaca, objektiva, pa kuci to montiraj, kaci na internet, zvuci bas dosadno i kao robija.

Ima li medju vama onih koji namerno ne nose telefon na pecanje tako da pecanje bude pecanje,a ne sve ostalo osim pecanja?

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 11, 2025 1:48 pm 
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Maj 29, 2007 4:42 pm
Zasto ne bi poneo telefon na pecanje?
Pa niko nikoga ne tera ni na sta. Ono, niko nije obavezan da upali kameru na fonu recimo. Ikada.

Ko ne procita uputstvo fotoaparata - voblere mu panjevi odneli, motke mu se u kontri lomile, shvalerke mu kresali drugari!!

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 11, 2025 5:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Dec 08, 2023 2:25 pm
Ja slikam sad svaku ribu u meredovu. Bez gubljenja vise od 5 sec. Imam posle info o mesto-lokacija u 5m i datum/vreme i varalica. Iz meredova pustam i ne slikam dalje ništa. Ko ima opremu za snimanje i pravi lepe klipove svaka čast , volim da odgledam na yt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 11, 2025 11:59 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Nekad slikam sve, nekad ne slikam nista. Isto tako i sa objavljivanjem.
Nekad je telefon iskljucen, nekad odgovaram na svaki poziv.

Sve spram si(k)tuacije.

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 12, 2025 8:18 am 
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 29, 2006 6:07 pm
Ne vidim zašto ne bih poneo telefon, ne robujem ja njemu nego on meni, svakako nisam u iskušenju da moram sve i svaki ulov da slikam (kamoli tek da snimam klipove), kao što uostalom veliku većinu ni ne slikam, ali bolje da mi bude tu pored mene pa da mogu napravim neku lepu sliku ako se već ukaže prilika nego da žalim što ga nisam poneo a zatrebao bi mi, što mi se po Marfiju već više puta dešavalo.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 12, 2025 12:56 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 11, 2011 8:15 am
Obzirom da pecam iz čamca (a i godina se nakupilo), iz sigurnosnih razloga mi ne pada na pamet da krenem na vodu bez telefona. Naravno, svako od nas ima svoj pogled na obim korišćenja telefona. Ne smeta mi ni jedan način korišćenja. Ako mi je previše fotografija na nečijoj objavi (kao i predugačak tekst), jednostavno preskočim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 6 postova ] 

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris