O.k. -obrisao sam komentare maideni vs metallica vs beatles ... (primetimo da mi je to bilo vrlo tesko, s obzirom da sam 21 godinu bio profesionalni muzicar
).
Da se vratimo na temu. Ok. neko misli da je nesto o.k. neko misli da nesto nije o.k. - i to je naravno - o.k. - ne slazemo se svi po svim pitanjima u zivotu, i nema potrebe da menjamo jedni drugima stavove. - dakle "hajde da se slozimo da se ne slazemo".(i da tu stavimo tacku - i nastavimo dalje).
Posto sa druge strane forum cine svi ucesnici, a uredjuje ga urednicki tim - a to su zivi ljudi - naravno, nekome che se nacin uredjivanja foruma svideti. Sa druge strane, nekome mozda i nece. -bilo bi idealno da moze sve u zivotu svima nama da ide niz dlaku, medjutim, kao shto svi znamo -u realnom zivotu je to prilicno nemoguce.
Takodjer vidim da sve ovo ima i neke licne konotacije, a u takve stvari mi ne pada na pamet da ulazim - stvarno nemam toliko vremena u zivotu na raspolaganju.
Shodno tome, kao sto sam vec naveo - neprigodne fotke, a u smislu stavova i ideja koje ovaj forum zastupa biche obrisane, o.k. slike nece biti obrisane i to je to. Barem na foto delu foruma.