pajo preteske su ti slike.
viewtopic.php?f=44&t=5341pa onda takodjer i link na ovom linku - druga tema kad se dodje na forum varalicar.com
uprkos zelji da se podele slike sa drugarima sa sajta, ja molim chlanove da se koliko toliko suzdrzavaju od akcija tipa:
-praznjenje kartice na forum varalicar.com
-slika koje nemaju neku sad bash tematiku, sa vodom-ribolovom, cak ni metodom veverica->cipiripi->srechna familija - kakve su recimo pechurke iznad, ili čičak sa pužem, ili sam čičak i tako dalje..
-kačenja jako teških slika (memorijski). ovu stranu sad neko ko pokuša da otvori sa dial-upa, bukvalno je tuga dok mu se ne otvori
takodjer molim sve članove da pročitaju dakle link iznad, i drugu temu na forumu - o postavljanju fotografija na forum.
chira i ja se ubismo tu da vam bukvalno nacrtamo šta i kako - i kad posle silnog našeg moljenja članova da se pridržavaju pravila, i da obrate pažnju, i dalje imamo odgovor u temi, težak preko jedan do nekoliko megabajta - ja lično se osećam isto kao što bi se osećao da mi je sad malopre kad sam ručao neko došao i pljunuo u tanjir iz koga sam klopao.
dakle budite drugari - ne pljujte mi (figurativno) u tanjir.
hvala na razumevanju.