Danas je Sre Jun 18, 2025 11:55 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 18 19 20 21 22 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet Jan 05, 2012 10:43 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 12:00 am
Brate Dzoni, svaka ti dala ;)

Inace, i njegov dzip od nekih 50000 jura koje je pomenuo DT, Djuronj ne komentarise...

Btw, kockare, nisam mislio na tebe izricito. Jednostavno, lako je prepoznati da se ovde forsira doticni Djura, i po prethodnoj temi koju ste sablasno zatvorili i obrisali, i po ovoj kojoj predvidjam istu sudbinu...

Poslednja izmena od PikeR u Čet Jan 05, 2012 11:05 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 05, 2012 11:12 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
Pozdrav PAJKERU :P :!: Ocemo zajedno da otvorimo sezonu na smudja :?: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 12:05 am 

Pridružio se: Sre Feb 03, 2010 2:31 pm
Djuroni,ti se ovde boris protiv vetrenjaca,tesko ce da shvate o cemu pricas oni su uvek kontra,srecno

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 12:35 am 

Jeste,nas par hiljada istomisljenika iz KG,CA,KV......SMO BUDALE aaaaaaaaa... A ti i Djurica ste pametniji i obrazovaniji od svih nas,sta nije mi jasno :roll: :!: :?:
ODAKLE TI PADE...........jel ti to DJURA nalozio da pises :?: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 12:38 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
Ljudi moji, džaba ovo tavorenje. Goran samo koristi ono što mu je SISTEM podario.
Ne trebamo (i ne možemo) menjati Gorana.
Moramo, kako znamo i umemo, da menjamo SISTEM!

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 3:22 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Aca Milićko napisao:

Oh yeah! :)

System Of A Down - B.Y.O.B.

B.Y.O.B. lyrics

"Blast of, it's party time,
and where the fuck are you?"

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:26 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Mar 26, 2006 9:57 pm
gubnik.kg napisao:
Jeste,nas par hiljada istomisljenika iz KG,CA,KV......SMO BUDALE aaaaaaaaa... A ti i Djurica ste pametniji i obrazovaniji od svih nas,sta nije mi jasno :roll: :!: :?:
ODAKLE TI PADE...........jel ti to DJURA nalozio da pises :?: :lol:

Bez politike na forumu u skaldu sa pravilnikom.
Svako dalje pominjanje stranaka odmah brisem sta god bilo u postu.
kockar

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 11:25 am 

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 9:22 pm
Aca Milićko napisao:
Ljudi moji, džaba ovo tavorenje. Goran samo koristi ono što mu je SISTEM podario.
Ne trebamo (i ne možemo) menjati Gorana.

Ja sam samo pokušao, da lično korisniku , dam dovoljno argumenata na osnovu kojih smatram da Gruža u ovom momentu ne zaslužuje doplatu................. i išao sam na njegov MORAL, a ne na to šta mu je nakaradni sistem dozvolio.

Nisam uspeo, i ne vidim više razloga da postujem na ovoj temi.............

Ali sam tu, ako neko ima konkretan predlog za neku konkretnu akciju, a ne za ovo lelemudisanje.

I neko je dobro primetio, DA IM(MU) IDE DOBRO PRODAJA DOPLATA NIKO GA NE BI NI VIDEO OVDE , i to NIKAKO ne smemo da zaboravimo, jer to nam je JEDINA SLAMKA , koja može da nam pomogne u nečemu daljem..............

A sad,verovatno u njihovom fazonu, sledi odgovor, kako im se doplate prodaju, da ne mogu da stignu da ih odštampaju
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 1:28 pm 

Igore da su ovi postovi ovde "lelemudisanje",kako ti kazes,Djuru ovde ne bi ni videli. :wink:
U nedelju se okupljamo pa cemo da krenemo,za pocetak sa prikuplanjem potpisa za peticiju PROTIV DOPLATA :!: :wink:
POTPISI CE SE PRIKUPLJATI U SVIM GRADOVIMA(mestima) U OKRUZENJU

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 2:17 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
gubnik.kg napisao:
U nedelju se okupljamo pa cemo da krenemo,za pocetak sa prikuplanjem potpisa za peticiju PROTIV DOPLATA :!: :wink:
POTPISI CE SE PRIKUPLJATI U SVIM GRADOVIMA(mestima) U OKRUZENJU

A što vi njih ne probate da ubedite u to da će zbog postojanja doplatnih dozvola, sve skupa - redovna plus doplata - zaraditi manje pare nego bez doplata? Taj jezik će razumeti.

Evo recimo razmišljate (na glas) ovako:
Za redovnih 5000 din sam mogao da pecam na Gruži. Sada više ne mogu, a pošto mi je to omiljena voda, neću ni da kupujem dozvolu ove godine.

I tako oni žele 7000, a umesto sugurnih 5000 dobiju - nula!

Možda je bojkot redovnih dozvola do ukidanja doplatne efikasnija metoda od prikupljana nekakvih potpisa... Ups, izlete, nisam hteo to javno da napišem... :|

p.s. Ja sam generalno veliki protivnik ideje da se dozvola mora kupovati u mestu gde živim. Ja tako moram da dam pare Južnoj Moravi II, a možda mislim da oni ne zaslužuju taj novac. Možda ne čuvaju dobro vode, nema riba, pa moram da pecam nedge druge. Recimo baš na Gružanskom jezeru! U tom slučaju bih voleo da korisniku tog područja dam pare, da bolje čuva vodu gde ću najčešće pecam.

Nažalost to ne može, pa moram kao tele da dam pare onome gde živim, a ne onome na čijoj vodi pecam.

Doplatne dozvole su donekle izlaz iz te glupe situacije: Ako ću da pecam na Gruži, doplatim za Gružu, uložim svoj novac u čuvanje Gruže.

Ovde je pre svega problem cena: 2000 je bolesno mnogo. 500 optimum, 1000 maksimum.

Ja ću recimo 2012 da odem 4x na Gružu. Ako platim 2000, to mu dođe 500 dinara za jedno pecanje. Mnogo brate... Ima li doplatne dnevne za Gružu? Ako ima, nadam se da je max 200 dinara, to mi zvuči OK.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 18 19 20 21 22 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris