Danas je Sre Jun 18, 2025 11:57 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 20 21 22 23 24 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:18 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Tolstolobik ne udara na Meppsa, ali Mepps može slučajno da udari u tolstolobika. Ali to nije grabuljanje, več slučajnost prilikom varaličarenja. Zoran Lomnica je slučajno zakačio bika dok je pecao štuku.

A ako je prijavio neke grabuljaše - svaka mu čast!

Poslednja izmena od Goci u Pet Jan 06, 2012 7:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:20 pm 

Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 8:47 pm
Ja ne znam kako prostije da pisem za sporije,z-a-k-a-c-i-o__g-a__z-a__o-b-r-a-z__n-a__m-e-p-s-a__d-o-k__j-u-r-i-o__d-r-u-g-u__r-i-b-u__a__n-e__b-i-k-a__g-e-n-i-j-e!!!

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:23 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Dec 07, 2009 10:08 am
I istog odneo kuci genije kako sam procitao!!I sta je to onda za tebe???????????Ako slucajno zakacim ribu ja je vrati u vodu bez obzira koja je to riba bila.O cemu vi pisete ovde ili sam ja lud?!

Goci napisao:
Tolstolobik ne udara na Meppsa, ali Mepps može slučajno da udari u tolstolobika. Ali to nije grabuljanje, več slučajnost prilikom varaličarenja. Zoran Lomnica je slučajno zakačio bika tok je pecao štuku.

A ako je i prijavio neke grabuljaše - svaka mu čast!

I ako slucajno zakecenu ribu varalicar odnese kuci to je za tebe sportski??

<°))))><

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:29 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 10:58 pm
Avast, samo si previše agresivan, često i bezobrazan... A znam da ti je sve jasno.

--------------------------------------------------------------------------------

Mnogo je ružna stvar što je ribočuvar ocinkario čoveka! Meni je ovo crno da crnje ne može da bude :shock:
Đuro, nadam se da taj više ne radi ili neće da radi... Poprilično bi ružno bilo da zadržite takvog u vašim redovima.

I ajd moje mišljenje, nešto u vezi čuvanja ribe...

Ubeđen sam da od svih službi RG radi najbolje. S druge strane, i ja imam puno zamerki na njihov rad, i ja imam potrebu da ih prozivam ali opet njima verujem više nego bilo kojoj drugoj službi sa ovih prostora. Ja sam Jagodinac i verujete da puno puta u toku svakog dana viđam ribočuvare kad iz Jagodine kreću na teren.
Znam da ljudi rade ali znam i da treba bolje. Sad, dal ne rade bolje jer stavljaju pare u svoj džep ili jer stvarno nemaju više sredstva za ulaganje, ne znam a znam i da ne mogu da znam. To su previše velike cifre za moj prosečan mozak...

I jedna zamerka Đuri. A i njegovim ljudima koji ovde pišu...
Mislim da treba malo da stišete ton. Na gotovo svaki komentar ribolovca odgovarate skoro pa uvredom! Pa ribolovci vama i tako u krug. Ružno bre... Gotovo da imam utisak da hoćete namerno svađu :?

Svaki normalan ribolovac zna da ribočuvarska služba ne može potpuno ispravno da postupa, što zbog namernih, što zbog slučajnih grešaka. Ali vi ni jednu jedinu ne priznajete. To već malo smeta, vređa...
I ja znam za neke al me par puta napraviste na budalu. I ako ćutim i ne želim dalje da se raspravljam, malko me vređa...

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:35 pm 
Korisnikov avatar

Za tebe BLIK ne znam cijeg advokata izigravas ali probacu da te razumem.Sto se tice Gruze mislim da to Djuri nije trebalo i sa pravom se ribolovci iz Kragujevca ljute na njega.Mislim da prevelik zalogaj uzima i da ce sve to na kraju da mu zapadne.Pozdrav

<°))))><

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 11:01 pm
BLIK napisao:
Mnogo je ružna stvar što je ribočuvar ocinkario čoveka! Meni je ovo crno da crnje ne može da bude :shock:

Dno :evil: Kad se ranije ovaj dogadjaj pominjao, mislio sam da je izmisljotina, a sada kad sam sve procitao... Nemam reci ...

Blik, svaka ti je na mestu.

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:43 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 10:58 pm
Ničijeg advokata, nikad! Samo pričam, pišem onako kako se meni čini da jeste... Što naravno ne znači da sam ja u pravu...

A Đura... Ima taj pameti ohoho... Uostalom, da nema ne bi čovek bio tu gde jeste i radio to što radi. Mislim da nije slučajno uzeo i Gružu pod svoje i da je uzeo tek onako, izletelo mu. Verujem da je dobro razmislio pre tog poteza ali na kraju krajeva, vreme će pokazati.

Da ne bude da branim Đuru, ni meni ne godi doplata za Gružu. Idem svega par puta za godinu pa me verovatno i više pogađa nego Kragujevčane, Čačane... Čak sam i uz kolege koji misle da ta voda ne zaslužuje poseban tretman. Ne vidim da ima više ribe nego na drugim vodama :shock:

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:51 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
avast napisao:
I ako slucajno zakecenu ribu varalicar odnese kuci to je za tebe sportski??

Ne. To je za mene prekršaj, jer u zakonu ili nekoj naredbi piše da se riba slučajno zakačena van usta mora vratiti u vodu. Ali to nije grabuljanje!

Čitaš li ti šta ovde dole piše?

djurony napisao:
Pedja da li se taj kome su na vrata došli, navodni, grabuljaši zove Zoran ?
Ako je to taj, evo šta sam ti ja iskopao:
Isti taj Zoran je na Lomničkom jezeru izgrabuljao tolstolobika i odneo kući, a što se mene tiče, ako je, pošto od te ribe vajde nema baš nikakve, samo šteta.
Međutim, isti taj koji je tu ribu izgrabuljao, je za isto delo prijavio dvojicu molera, koji su mu posle ****** *****. A jeste im Ljuba rekao da ih je ovaj prijavio, pošto su isti...pa ako ti već grabuljaš, što prijavljuješ druge.
To je priča ribočuvara, ali ja sam spreman da to isteram do kraja, tako što bih suočio čuvara sa dotičnim i utvrdio gde je tu istina.

Tu piše da je "Zoran isti xxxxx kao dvojica grabuljaša!

Alo bre!

Uzgred, ako je ovo tačno - taj Ljuba ribočuvar treba krivično da odgovara! I da pre toga dobije otkaz!

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:53 pm 
Korisnikov avatar

Mislim da je Gruza trebala da bude dodeljena ljudima iz Kragujevca ili Cacka na cuvanje.Djura je korisnik podrucja Srbija-centar,a dobio je na cuvanje deo vode podrucja Srbija-jugozapad.Nesto mi se tu ne uklapa u pricu da li je to moguce i kako?? :shock:

<°))))><

Vrh

PostPoslato: Pet Jan 06, 2012 7:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 11:01 pm
Migosa napisao:
@djurony

Hajde izlozi osnovne crte 9-o godisnjeg plana upravljanja konkretno ovom vodom. Predpostavljam da ce ljudi kada ga sagledaju, masovno odluciti da ipak kupe tu doplatnu dozvolu. Dakle, sa koliko i koje ribe ce biti poribljena Gruza? Kakav rezim ribolova se planira (vreme za ribolov, dozvoljene mere, broj riba, uhvati i pusti...). ...Ciscenja obala nece biti to si vec napisao...
Sigurno je plan upravljanja mnogo bogatiji od ovih par stavki koje sam ja naveo. Daj da cujemo sta to ljudi treba da finansiraju, verujem da su jako nestrpljivi da cuju. Pisi redom, sta je planirano za prvu godinu gazdovanja.

Jos je bujica reci protekla ovom temom, a kapi mudrosti nigde. Jednostovno sam zamolio upravitelja da iznese svoj plan vezan za konkretnu vodu, i time mu pruzio sjajnu priliku za dobar marketing, ali od tog posla izgleda ima samo coravost :mrgreen: Mislio sam da mu nece biti tesko da napise nesto sto sigurno vec ima spremljeno u formi dugorocnog plana i da nam bar iz glave napise nesto na brzaka, kad je vec toliko pisanija okolo svacega i vaznog i ne vaznog bilo.

Kad ono ... medjbutim :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 20 21 22 23 24 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris