Avast, samo si previše agresivan, često i bezobrazan... A znam da ti je sve jasno.
--------------------------------------------------------------------------------
Mnogo je ružna stvar što je ribočuvar ocinkario čoveka! Meni je ovo crno da crnje ne može da bude
Đuro, nadam se da taj više ne radi ili neće da radi... Poprilično bi ružno bilo da zadržite takvog u vašim redovima.
I ajd moje mišljenje, nešto u vezi čuvanja ribe...
Ubeđen sam da od svih službi RG radi najbolje. S druge strane, i ja imam puno zamerki na njihov rad, i ja imam potrebu da ih prozivam ali opet njima verujem više nego bilo kojoj drugoj službi sa ovih prostora. Ja sam Jagodinac i verujete da puno puta u toku svakog dana viđam ribočuvare kad iz Jagodine kreću na teren.
Znam da ljudi rade ali znam i da treba bolje. Sad, dal ne rade bolje jer stavljaju pare u svoj džep ili jer stvarno nemaju više sredstva za ulaganje, ne znam a znam i da ne mogu da znam. To su previše velike cifre za moj prosečan mozak...
I jedna zamerka Đuri. A i njegovim ljudima koji ovde pišu...
Mislim da treba malo da stišete ton. Na gotovo svaki komentar ribolovca odgovarate skoro pa uvredom! Pa ribolovci vama i tako u krug. Ružno bre... Gotovo da imam utisak da hoćete namerno svađu
Svaki normalan ribolovac zna da ribočuvarska služba ne može potpuno ispravno da postupa, što zbog namernih, što zbog slučajnih grešaka. Ali vi ni jednu jedinu ne priznajete. To već malo smeta, vređa...
I ja znam za neke al me par puta napraviste na budalu. I ako ćutim i ne želim dalje da se raspravljam, malko me vređa...