gubnik.kg napisao:
Pa lepo se ti Rangoo ispuca na ovoj temi....bez komentara...
100% istina da veceras u ribocuvarskom kanpu nema veceras NIKOGA
Veoma sam cesto na jezeru,u zadnjih mesec dana sam bio bar 10 puta i bio sam na mestima odakle nije mogla da mi promakne bilo kakva aktivnost ribocuvara,ali bukvalno ih nigde nisam video
Na jezeru ima dosta camaca i to sa pentama ne sa el motorima,onda ima cverglana,pa ima recimo i u pojedinim kanpovima 5-6 stapova po coveku,pa nosenje smudja ispod mere......i sve je ovo i jos mnogo toga je istina.I sta Rango sa tim?
Sve ovo sto sam ja napisao gore je sitnica i ti Rangoo ako si u aktuelnoj sluzbi znas to mnogo bolje od svih nas.
Voleo bih da me demantujes pa da postavis sliku iz neke skoracnje ili jos bolje buduce akcije ili recimo slike sa kavezima za cverglane itd.

Ajdemo redom. O načinu rada službe ne mogu da pišem iz razumljivih razloga, ali svakako da nismo planirali da uvek nekoga bude u kampu. Postoje prioriteti, a to svakako nije da se ribočuvari slikaju u kampu, jer to ne znači da nešto i rade.
Drugo, imali smo baš lepe rezulzaze rada u poslednjih mesec dana, ali to se ne odnosi na rekreativne ribolovce. Za sad imamo druge prioritete. veruj da bi prave ribokradice baš volel da se mi sada bavimo rekreativnim ribolovcima.
Treće. što se tiče čamaca, mi smo nadležni samo za pecanje iz čamca, ali ne i za upotrebu čamaca u druge svrhe.
Kaveze za cverglane nismo planirali jer to je sizifov posao koji bi nam odneo mnogo vremena, tako da ne bi smo imali vremena za druge radnje. A što se tiče ribolovaca, ne brini doći će svi na red.
Uz put, ovo što smo mi uradili za šest meseci, nije urađeno za poslednjih deset godina, računajući i prijave koje smo podneli za ovo kratko vreme. Pa ne možeš od nas da očekuješ više za ovo kratko vreme. Ipak su ribočuvari pre svega ljudi koji moraju nekad i da spavaju, a imaju oni valjda pravo i na privatan život.