Danas je Sub Jun 21, 2025 10:37 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 12 13 14 15 16 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet Dec 10, 2009 7:34 pm 

Pridružio se: Sub Sep 22, 2007 3:45 pm
Ovaj broj 2 je bar za 2x "losiji" nego br1. :lol:
Jbte mnogo ste brzo krenuli u poboljsanja. Kakav li ce br 10 da bude ???
Uspooriteeeeeeee inace cu se prretplatiti za 2011godinicu odma.
Pozdrav Spin presssovcima

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 10, 2009 11:14 pm 

Pridružio se: Sre Okt 14, 2009 10:09 pm
List za pohvalu sa jednom malom primedbom, ako moze da u buduce nebude pisanja preko slika,deluje lepo ali brate nevidi se da se procita(al sam mator) :wink:
Sve u svemu najlepsi i najkvalitetniji casopis koji je do sada stampan kod nas,samo nastavite tako,zelim vam puno uspeha u daljem radu

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 11, 2009 11:37 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 11:17 pm
jutros stigao u zrenjaninske kioske! :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 11, 2009 12:33 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 16, 2009 7:26 pm
Pretplatu za vas casopis sam dobio kao nagradu na smudjijadi u Sremskoj Mitrovici i ovim putem zelim da vam se zahvalim i pozelim uspeh i srecu u buducem radu.Vas casopis je odlican,samo tako nastavite,varalicari iz Srbije su zasluzili ovakav casopis.Pozdrav iz Sremske Mitrovice

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 11, 2009 12:55 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Nema na čemu. :)

Čestitam na pobedi! :wink:

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 9:31 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Nov 09, 2009 9:47 pm
Evo vec treci dan prelistavam 2.br. i s uzivanjem citam sve tekstove mada me i ne zanimaju sve teme.
U nekom od postova sam procitao da treba manje pisati preko fotografija u tome se i ja slazem.
Pod nekim uglovima i pod vestackim osvetljenjem,skoro se ne prepoznaju slova a ja vidim ko'soko.-Hvala Bogu.
I samo se nadam da necete kao neki posle izvesnog vremena skupiti pare,otici na neku inosrenu vodu-tipa-Ebro
i posle posvetiti 6 strana tome. Mislim Idite i pecajte i naravno pisite o tome al ne puno. To je po meni vec dosadno.
Ne moraju u casopisu biti somovi od 60kg. da bi bio dobar magazin.
Samo napred a sutra se pretplacujem jer vidim da ce biti dobro...

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 9:40 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 1:13 pm
Tek sam sad vidio da ima ova rubrika. Jučer sam kupio br. 2 i ima zanimljivih tekstova ali mislim da to sve nema smisla. Vidim da je kod Vas ista situacija kao i kod nas u HR samo što je kod nas još gore. Ako se ovako nastavi svaka ulica će imati svoje pecaroške novine. Čini mi se da bi svako volio biti glavni i da ima svoje novine umjesto da svi sjednu za stol i dogovore se da rade zajedno pa da imamo par kvalitetnih novina.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 15, 2009 10:17 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:08 pm
bakica napisao:
da svi sjednu za stol i dogovore se

mission impossible :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 16, 2009 3:40 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
uvidov977 napisao:
U nekom od postova sam procitao da treba manje pisati preko fotografija u tome se i ja slazem.

Pažljivo Acke (tehnički urednik) i ja pratimo sve komentare. 8)

Ima ih ovde na forumu, preko PP, emaila, skajpa, telefona, u direktnom razgovoru... Sve u svemu, jedan veeeeoma bogat feedback, što je sjajno! :)

Većina reče da je drugi broj bolji od keca, neki pak odoše malo predaleko i rekoše da je 5x bolji... Mnogi pohvališe slobodniji dizajn, drugi rekoše da smo preterali sa tekstom preko slika i da nije baš lako za čitanje, a opet neko reče da se taj tekst sasvim lepo vidi... :)

Gde je istina? Pa negde između. Kompromis između lepog i preglednog. Tj. pre bih rekao: lepo i atraktivno, ali bez značajnijeg smanjenja čitljivosti.

Već sada je jasno da će upravo takav biti broj 3: jednako slobodnog dizajna kao dvojka, ali sa malo manje tekstova preko slika, tj samo u onim varijantama kada je slika pogodna za to.

uvidov977 napisao:
I samo se nadam da necete kao neki posle izvesnog vremena skupiti pare, otici na neku inostranu vodu-tipa-Ebro i posle posvetiti 6 strana tome.

Ja sam siguran da od para od magazina nećemo stići do Ebra... :oops: :| :mrgreen: Biće dobro ako skupimo pare za gorivo da odemo do Une kod Dajvera... :)

Poslednja izmena od Goci u Sre Dec 16, 2009 12:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sre Dec 16, 2009 8:57 am 

Pridružio se: Čet Avg 03, 2006 11:52 pm
Dobronamerna kritika za urednike magazina za ozbiljan propust oko preloma teksta "Gozba u plićaku ". Čitaoci su ostali uskraćeni za fotografiju netipičnog ribolovnog mesta za lov smudja što je značajna stavka u priči, na kojoj je sve najbitnije bilo naznačeno, od smera vodenog toka, rasporeda pojasa trave i zona napada na voblere, do fotografije voblera koje smo takodje koristili, a koji su najavljeni u tekstu. Ovako čitaocima ostaje samo da nagadjaju kako izgleda pomenuti plićak.
Goci burazeru, nadam se da je ovo prva i ujedno i poslednja kritika tvojih saradnika u želji da časopis bude vrhunski u svakom pogledu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 12 13 14 15 16 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris