Danas je Pet Jun 20, 2025 11:56 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 30 31 32 33 34 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 11:29 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
i

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 11:35 am 
Offtopic majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 1:41 pm
i proshlo........

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 2:45 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:27 pm
Шта ће бити са дозволама које се већ издају и многи су их већ купили? Да ли ће бити повучене, важиће или нешто треће?

Корисници рибарских подручја који су штампали дозволе за рекреативни риболов за 2010. годину и започели њихово издавање и дистрибуцију, наком пријема дозвола за рекреативни риболов штампаних од стране Министарства животне средине и просторног планирања, извршиће замену већ издатих дозвола за рекреативни риболов за 2010. годину.
(odgovor ministarstva)

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 14, 2010 5:33 pm 

Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 7:20 pm
...necu vise davati ironicne postove....jer moze neko da napravi svasta-nesto ako to shvati ozbiljno!? :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sub Jan 16, 2010 2:24 pm 

Pridružio se: Sub Jan 16, 2010 2:12 pm
ovo znaci da mogu da pecam samo americkog patuljastog somica i da mi niko nekaze nista zbog toga ali da prvo moram da posedujem dozvolu za pecanje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kakva privilegija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 20, 2010 2:36 am 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
I kada se sve sabere, da li se sta konkretno oko dozvola zna? Kada ce biti regularne dozvole i kada ce se znati za te tzv. "rezervate"?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 20, 2010 3:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Za "Specijalni rezervat prirode Gornje Podunavlje" ce ici doplata , koliko sam cuo...

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 20, 2010 4:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Apr 16, 2009 9:08 pm
E to je ono o čemu ja pričam tiho svo vreme :!:
Dozvola važi na CELOJ teritoriji Republike Srbije SEM NA KATEGORIZOVANIM VODAMA, a mi naravno kao i uvek pojma nemamo šta su i koje su to tzv. kategorizovane vode.
Nemojte pogrešno da me shvatite, al' svi su se uhvatili onog cela Srbija i kraj. Bojim se da će sve to na kraju izgledati mnogo gore nego do sada, i najviše će ispaštati ljudi kao onaj čičica gore pominjani, mora kupiti dozvolu za celu Srbiju, ALI ta voda na kojoj on peca je BAŠ ta nesrećna kategorizovana voda, pa jadnik mora da kupi i doplatnu dozvolu. Ja sam u Novom Sadu, ali bih voleo što češće otići i u "ZAŠTIĆENI REZERVAT PRIRODE GORNJE PODUNAVLJE", pa onda malo na kanale sa drugarima Bumbarom i Dekijem, pa možda sa MMireom na Bovansko jezero ako Bog da, ali koliko će sve to da košta sa ovom dozvolom!? Sve mi se čini previše...
Na poslu su mi ovih dana svraćali razni likovi iz VODA VOJVODINE i niko nije znao da mi objasni koje su to, i na kraju krajeva šta su to kategorizovane vode, samo se smeškaju i gledaju čto pre da zbrišu. E o tome se u celoj priči drage moje kolege i sapatnici upravo i radi. Čini mi se da ćemo debelo platiti celu ovu priču.
Ako je neko kupio dzvolu, ili ako zna nekoga ko je kupio dozvolu molio bih ga da proveri da li postoji u dozvoli rečenic "SEM NA KATEGORIZOVANIM VODAMA", pa neka bude tako dobar i to podeli sa nama.
Ja bih prvi bio presrećan da nisam u pravu i da sam malo paranoičan, ali...

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 20, 2010 7:27 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Sep 24, 2007 9:11 am
Ti ne da si paranoican nego :shock: Ali salu na stranu,sto kaze dado sve je dosta nejasno. A meni jos nije jasno GDE JA DA KUPIM DOZVOLU :!: :!: :!: Ja zivim u NS u,a mesto borvka jos nisam promenuo na staroj adresi sam. I kada sam zvao Vode oni kazu njihovu a N.P kaze njihovu. A koliko sam ja protumaci,treba da uzmen dozvolu korisnika vode na teritoriji grada ovog slucaja NP. A sta sa DTD om :?: :cry:

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 20, 2010 7:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 10:46 pm
Ja je danas uzeh, lepa zelena, plastificirana :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 30 31 32 33 34 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris