Danas je Pet Jun 20, 2025 5:07 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 43 44 45 46 47 Elipsa 84 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: DOZVOLE 2010
PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 4:01 pm 

Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 6:35 pm
Mozda nije za poredjenje a mozda je i sve preslikano iz npr. Austrije, pa cu navesti kako je ovde. Za svaki rod-grupe postoji odvojen list na kome se evidentiraju samo ribe koje se ne pustaju tj. koje se nose kuci. Ribu koju nameravamo odneti moramo ubiti istog trenutka, i upisati je na listu, sa tacnim nazivom i vremenom ulova. Za grabljivice, na nasim revirima imamo 15-20mesta. Dnevno se moze poneti samo jedna grabljivica, ali posto je na listi samo 15ak mesta, to znaci da vam je to godisnja kvota. Znaci 15 riba godisnje, bez obzira som, smudj, stuka ili bucov. Ribe su razvrstane u nekoliko grupa. Ovo sve vazi i za belu ribu, tako da kolega koji peca 5kg deverika ovde moze samo da ih pusta. Postoje i liste za ribe koje se ne smeju nositi, znaci samo radi evidencije ulova (mladica npr.).

A sto se tice "muvanja" sa listama, svi ovi nacini koje ste naveli su itekako moguci, cak se redovno i upraznjavaju. Ako je to nemoguce ovde spreciti, nemojte to ocekivati ni od nasih cuvarskih sluzbi. Ovde je samo razvijenija "obavestajna sluzba" (okolne kolege) ali to ce vremenom zaziveti i kod nas.

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 4:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Sep 27, 2009 5:46 pm
Snimljeni razgovor sa ''JP''NACONI PARK FRUŠKA GORA vezano za pecanje iz čamca i ograničenje noćnog pecanja.

http://soundcloud.com/rogy30/021463666-nacionalni-park-fruska-gora

Snimljeni razgovor sa VODE VOJVODINE vezano za pecanje iz čamca i ograničenje noćnog pecanja

http://soundcloud.com/rogy30/0214881888-vode-vojvodine

Snimljeni razgovor sa RIBOLOVAČKIM SAVEZOM VOJVODINE vezano za ribolov iz čamca i ograničenje noćnog pecanja

http://soundcloud.com/rogy30/0216411974-ribolovacki-savez-vojvodine

http://pecarosi.com/

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 5:34 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 2:33 pm
Ovaj lik iz Nacionalnog parka Fruska Gora nije bas mnogo obracao paznju :!: :?: na barem 1000 ribolovaca koji pecaju iz camca i oni ne mogu da promene taj AKT koji su doneli na srednjerocnom nivou!!! :?: ..... Boze dragi ako oni znaju kojom vodom upravljaju i ko su ribolovci........... Kao da su donosili akt o gubljenju nevinosti, pa ne bi bas pre 2012 da prime.......Taj nema pojma ni da moze da tromeni to, a po glasu i uverljivosti deluje kao da prvi put cuje za ribolov..............amandmani, bas bih voleo da cujem par tih strucnih amandmana......... Ne mogu se nacuditi............
Sutra cu da ih zovem da mi rafundiraju onih pola kile EVARA koje sam dao za camac i motor ili da mi plate svakodnevni odlazak camcem do Backe Palanke :x :cry: :evil:

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 7:14 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 21, 2009 6:16 pm
Posle ovog sto sam preslusao, jedno mi je jasno,da mi vise nista nije jasno.
Dali neko ima informaciju dali se mogu nositi u ribolov, stapovi za pecanje ili
ce mo pecati na prst,Moram da pitam da neplatim kaznu.I dali su cizme obavezne i ako jesu u kojem delu dana. :wink: :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 7:49 pm 

Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 7:20 pm
...stapovi za pecanje se mogu nositi ali samo do ribolovne vode na kojoj zelimo da obavljamo rekreativni ribolov...pecanje je dozvoljeno isklucivo na domali prst leve noge?! Jedini problem predtavlja to sto su cizme obavezne samo u toku letnje sezone?!?!!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 9:59 pm 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
ja vežem na leto silk za onaj prst što pošinje na k.... i pustim dozvolara da skine najlon sa ŠTAPINE :lol:

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 10:27 pm 
Korisnikov avatar

I ja koristim stap iste gramaze i akcije. :shock:

Vrh

PostPoslato: Pet Feb 05, 2010 10:29 pm 
Korisnikov avatar

smudjoslav napisao:
...stapovi za pecanje se mogu nositi ali samo do ribolovne vode na kojoj zelimo da obavljamo rekreativni ribolov...pecanje je dozvoljeno isklucivo na domali prst leve noge?! Jedini problem predtavlja to sto su cizme obavezne samo u toku letnje sezone?!?!!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hvala na odgovoru jer vec sam poceo da brinem,nemogu da upratim novi zakon.
Pa reko da nepogresim negde. :wink:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 06, 2010 10:59 am 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 11:07 pm
ovo je definitivna potvrda da korisnike voda boli k... za ribolovce. živo me zanima kakvu pakost nam spremaju "livade i panjevi"na potezu dunav1, jer koliko čujem odustaje se od jedinstvene dozvole koja bi važila i za ribolovce sa ovih terena. a oni nikada ne izlaze u javnost samo sa jednom podlošću :evil:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 06, 2010 11:18 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 06, 2006 1:37 pm
Ne razumem ovo "livade i panjevi" :oops: . Na sta se misli?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 835 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 43 44 45 46 47 Elipsa 84 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris