Danas je Čet Jun 19, 2025 8:54 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 323 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 33 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi Sad - Dunav
PostPoslato: Pet Maj 14, 2010 6:08 am 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
djurkic ljubisa napisao:
sta ti znaci ovo sto si napisao-To ti je jaka "muda" sto si stavio njihov telefon Ljubisa :mrgreen: -pojasni mi :?: :!: :evil:

To znači da to ne vredi po lule duvana,nikakva vajda od toga.A zaboravio sam da "pohvalim" i tog Vrapcovog ortaka dembeljana, Nenada zvanog Lepinja :mrgreen: I taj vrlo čuven po poštenju,ko je pratio forum ministarstva mogao je pročitati slučaj kako je drukao ribaru lopovu iz Subića jednog bućkaroša koji je prijavio ribara kako teraju mreže nedeljom mada je to zakonom zabranjeno.Taj šljam od ribara je posle dan dva prišao pomenutom bućkarošu i počeo da mu preti zbog toga ali kad je video s kim ima posla brže bolje je zaprašio da ne bi dobio po p....i :mrgreen:
Što je najtragičnije,i ostala četvorica "ribočuvara" "cuvenog" nac.parka FG su potpuno isti pa onda zamislite kakvu torturu Dunav preživljava svih ovih godina :!: :cry:

Vrh

PostPoslato: Pet Maj 14, 2010 6:55 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 7:41 pm
Znači da bi ipak trebalo vode vojvodine da upravljaju umesto NPFG .Kod njih nema takvih dešavanja.

Vrh

PostPoslato: Pet Maj 14, 2010 11:03 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 2:03 pm
fokan napisao:
Prvo druze se opusti, zveknuce te srčka!

Kada krene „kompleksna“ priča J.P-ova o nadležnostima, priležnostima i zaležnostima sifilis na mozgu je daleko realnija varijanta. To je teren na kojem se zaista ne snalazim, jer još uvek nisam na platnom spisku ni jednog JP-a, pa nisam baš savladao sve ingeniozne tehnike maglonomije i veštine tipa „Kako primati veliku platu-a ne raditi ništa“.
fokan napisao:
... nisi upoznat sa tim šta je delatnost JKP Čistoće...

A zašto bih ja ili bilo ko drugi uopšte morao da zna išta o bilo čijoj nadležnosti u konfuznom lancu budžetskih javnih birokrata ?! Mene kao prosečnog člana jedne zajednice interesuje ono što vidim, a vidim smrad, djubre i usvinjene obale na 50 meteri od Nova Sada, a zanima me i kome se to i ZAŠTO plaćaju kojekakvi mesečni zulumi u vidu brda komunalnih usluga ako će mi delovi grada ličiti na smetlišta, na primer. Uopšte me se ne tiče ko je i za šta nadležan. Slažem se da je daleko lakše frljati se floskulama o ingerencijama i čuvenoj zakonskoj regulativi/proceduri u "sofisticiranom" sistemu funkcionisanja JP-a nego nešto konkretno preduzeti-ali beskrajna zagvaždanja o strategiji, taktici i operatici međusobnog (ne)dejstvovanja javnih servisa neće očistiti đubre sa vode/ulica.
fokan napisao:
...momcima koji dnevno prikupe, prevezu i deponuju između 850 i 1000 tona...

Ne znam ni zašto bih bio fasciniran radom JKP Čistoća?! Sreća pa tu i tamo negde i otputujem, pa mogu mirne duše reći da Novi Sad, na žalost, nije ni najčistiji ni najuređeniji grad u okruženju. O nekoj daljoj okolini zapadno odavde-da ni ne govorim. Ljudi o kojima pričaš samo rade svoj posao i jako su dobro plaćeni za posao koji obavljaju, a ako je jedino čime se to preduzeće može podičiti 800 kubika smeća koje dnevno odnese i čuveno „veliko spremanje“ koje obave nakon proslave Nove godine na Trgu-džaba svaki dalji divan. Činjenicu da su baš Javna Preduzeća i pored kraljevskog budžetskog tretmana najveći dužnici u privredi Srbije-apstrahovaću ovaj put.

Na kraju krajeva, jer zato što je Šodroš prljav, smrdljiv i prepun đubreta kriv NPFG, ZIG, Uprava za komunalne poslove( jel ono beše Odsek komunalne potrošnje ?!) ili svo troje zajedno+još poneka karika u lancu?

Vrh

PostPoslato: Pet Maj 14, 2010 5:32 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 26, 2009 6:31 pm
ok rale,mislio sam da oces da kazes da sam ja "neka muda", sto nebi bilo lepo stvoje strane.inace,mi nisu sve ovce na broju.... :shock:

Vrh

PostPoslato: Pet Maj 14, 2010 10:07 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jan 13, 2007 2:24 pm
Ja bas nisam tako vican da kao kolega Tamerlan baratam sa citiranjem njegovog odgovora. Nemam ni nameru! Ja rekoh sta sam imao a ko zeli da to prihvati ili ne samo je njegov izbor. Srdacan pozdrav :D
p.s. izbori su najbolja prilika da nesto promenimo ili da se predamo i odemo negde daleko

Vrh

PostPoslato: Ned Maj 16, 2010 4:35 pm 

Pridružio se: Ned Maj 09, 2010 12:55 pm
Ne bacaju tepihe samo zbog "camaca" nego i zbog varalica...uzmu neki stari JAK najlon ili nesto slicno pa vezu tepih i dok se voze camcom negde ga samo spuste i on potone a oni negde vezu za camac i onda kada ti varalicaris i zakacih tepih...ostanes bez varalice ili ako neznas kako da kidas ostanes bez masinice... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mada koliko ja dugo i cesto pecam tu na sodrosu kod 2 kamena nikada nisam video kontrolu...

Sto se tice ribe bash je krenuo melez a tek one sitne crvemperke nenormalno...

Vrh

PostPoslato: Pon Maj 17, 2010 12:41 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 26, 2009 6:31 pm
jel ima nekih desavanja na keju?? :shock:

Vrh

PostPoslato: Pon Maj 17, 2010 8:22 am 
Korisnikov avatar

Ima , radi se pešačka staza, biće gotovo uskoro.

Vrh

PostPoslato: Pon Maj 17, 2010 8:40 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
druže ossa nemoj biti tako siguran da kod rsv-a cvetaju ruže. nije zlato sve što sja.
veruj mi da ne bi procvetao dunav ni pod palicom dušana jovanovića, naprotiv možda bi bilo isto ili još gore.
primera radi evo ti podatak ko je duletu šef čuvarske službe na delu tise kod bečeja. to je jedan gospodin koji je lično uhvaćen da lovi ribu strujom i protiv koga je vođen krivičnio postupak, a da ti ne pričam kakve taj lik ima dilove sa lokalnim ribarima i kakva se lova diže kada se tisa razlije po šumama i smuđ uđe da se mresti. mreže na sve strane a niko ne sme da ih dira.

Vrh

PostPoslato: Pon Maj 17, 2010 9:09 am 
Korisnikov avatar

Nisam nikada spominjao RSV
A mislim da se smuđ ne mresti na livadi :wink: :!:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 323 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 33 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris