Evo i ovde da se oglasim.Ja sam taj mladi decko.Ali ne pisem ovaj post zbog toga.Pecao sam zajedno u subotu i nedelju sa kolegom sa foruma,Desnizr mu je nickk,uhvatili smo i pustili dosta ribe, i poneli oboje po jednu stuku u meri.E sad kolega me je zamolio da opisem jednog kormorana,kako ga je nazvao on,jednog ,,ribolovca``...
Doticni ,,gospodin``je sedeo na cevi(svi koji su bili ovde znaju mesto) i pecao stukice sa 2 stapa na plovak.Hvatao je te gloce i odma` ih je treskao o kamen da ne bi slucajno bile zive ako naidju ribocuvari jer bi pustanje zive stuke nazad u vodu verovatno bilo lose po njegovo srce.
Kad bi uhvatio vise komada,otisao bi do auta i ispraznio kantu u kojoj je drzao te stukice da ga cuvari ne bi uhvatili u zlocinu.Taj ,,covek`` je za mene bio vrhunac ljudske gluposti i pohlepe,i jos mnogih ruznih stvari.On je bio tu najveci zlikovac,ali nije bio i jedini.U subotu na brani je jedan stavljao te gloce i kolega mu je nesto rekao u vezi toga a ovaj mu je odgovorio da on te gloce pusta u Zrenjaninu ono jezero u sred grada.
Ja se samo pitam dal su zavrsile u corbi ili su isle direkt u stomak przene.