Danas je Sre Jun 18, 2025 2:04 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 332 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 34 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Jul 01, 2007 9:00 am 

Pridružio se: Ned Dec 24, 2006 11:03 pm
Nokia 6230i je uvijek u džepu.
Nemam živaca da nosim još nešto dok skačem po sedrama i brzacima, ili se probijam kroz šikare.

Istina da je video neupotrebljiv, fali mu blic, optički zum, makro mod, autofokus, i slične stvari,
ali za potrebe web-a i mail-a ionako nije potreban bolji kvalitet.

Kad ti ispadne u vodu, rastaviš, osušiš i vozi dalje.

Skoro sve fotografije koje sam publikovao na forumu su urađene sa ovim telefonom.

Još uvijek je za fotografiju, na prvom mjestu potrebno imati oko, a kakva tehnika se koristi je manje bitno, može to biti i "Smena 8"
(ako se ko sjeća tehnike iz SSSR-a) ili neki svemirski digitalac, ali je oko ipak na prvom mjestu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Ned Jul 01, 2007 8:15 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 3:55 pm
Vec oko 2 godine SE K750i, znam da ne moze da se poredi sa digitalcima, ali sam ja zadovoljan sa fotkama, a i nisam nesto preterano zahtevan...ove slike sto sam kacio ovde su sa njim i odradjene(samo smanjene).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Uto Jul 03, 2007 10:14 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 1:18 pm
Janko napisao:
Još uvijek je za fotografiju, na prvom mjestu potrebno imati oko, a kakva tehnika se koristi je manje bitno, može to biti i "Smena 8"
(ako se ko sjeća tehnike iz SSSR-a) ili neki svemirski digitalac, ali je oko ipak na prvom mjestu.

A ako se ja secam tehnike iz SSSR-a :?: :) :) :)

Slika

I to je to :) mada, ima tu optike na pretek :) :) :)

Poslednja izmena od Chira u Pet Jul 06, 2007 3:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Uto Jul 03, 2007 10:52 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 10:05 pm
Janko napisao:

Smena da ali Nokia ne. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Ned Avg 05, 2007 3:33 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 3:55 pm
Juce sam uzeo SE K800i i mogu da kazem da nije foto aparat ali za telefon pravi mnogo dobre fotke cak i po mrklom mraku...jos samo da se ode na pecanje....smara ova kisa :twisted:

Vrh

Tema posta: handy fotke
PostPoslato: Ned Avg 05, 2007 7:30 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 1:18 pm
Drile napisao:
Juce sam uzeo SE K800i i mogu da kazem da nije foto aparat ali za telefon pravi mnogo dobre fotke cak i po mrklom mraku...jos samo da se ode na pecanje....smara ova kisa :twisted:

:) To mi daje ideju da mozda u perspektivi otvorimo temu, nesto kao "MOBIL FOTO" ... videcemo. Fotke s mobilnog ne mogu konkurisati onima sa digitalaca, al' sve je stvar licnog izbora i ako one zadovoljavaju vlasnika, ja nemam nijedan argument protiv.

Imam SE k750i i pitanje je znam li s njim fotkati - nisam probao :-) al' moracu ... narocito kad vidim Driletove majstorije.

Vrh

Tema posta: cime fotografisete
PostPoslato: Sub Sep 29, 2007 6:43 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Od danas stari Canon A70 ide kod ćaleta, a ja slikam novim A570IS!

Slika Slika

Za 190 evrića mislim da je ovo stvarno dobar izbor, pa ga preporučujem i drugima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 15, 2007 11:00 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 8:34 pm
Pre nekoliko dana sam "sjebao" svoj fotkic :oops: :oops: :oops:
Govorim o Konici Minolti Z10. Meni je dosta dobro sluzio ali nekih stvari nije imao. Naprimer senzor za nocno fotkiranje.
Sta se desilo. Upeco sam ribu i udario par fotki, onda sam fotkic odlozio na kamen pored noge i sa kljestama otkacivao ribu. Za tih nekoliko sekundi je voda porasla za par cm i malo mi zalila fotoaparat.
Pokusao sam napravit jos par fotki a onda je crko.
Kod kuce sam ga stavio da se susi i sledeci dan je fotkic lepo proradio, samo desilo se nesto. Slike su mutne. Stisnem lepo okidac do pola, na ekranu se lepo vidi kvadratic da je fotkic izostrio sliko-ko pre i ja okinem.
Fotke sve mutne :cry: :cry: :cry:

Sad trazim drugi fotkic. Netreba mi nista posebno, tamo do 400 eurica.
Zelio bih samo, da ima stabilizator slike, solidan flesh, onaj senzor za nocno fotkiranje i da je dosta brz. Nesto razmisljam o Canonu S3. Sa tim fotkicem su napravljene i one poslednje fotke mladice. Taj fotkic ima sve sto sam gore naveo ali mi se cini da je dosta spor???
Sta predlazete, dal imate nekih iskustva sa tim fotkicem ili postoji jos koji solidan fotkic da mi nudi sve to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 15, 2007 3:14 pm 
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jun 18, 2006 9:59 pm
Kupi vodootporan Olympus za 400E :) mju 770 SW,
a mislim da ti je ostalo vode u objektivu cim je mutna slika hihihi, bar mi tako zvuci :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 15, 2007 3:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 3:29 pm
E druže hauba meni je tu isti pizdariju fotić počeo radit pred mjesec dana! Al nije bio u vodi neg sam s njim u magli slikao, i kasnije tog dana je kresnuo dvije fotke i jednostavno crko, počeo mutna sranja slikat. Bio na servisu, vele da se ne da popravit, sve ošlo kvragu. :cry: Al sad zato imam novi Fuji Finepix S5700 i fotić je jebenica. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 332 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 34 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris