bladerizer napisao:
razumem u potpunosti vase kritike i za fotke i za ribu ali cu vam sada to probati malo pojasniti.E ovako fotki imam jos dosta sa ovih par primeraka nazalost ne na vodi jer nema ko da me slika a i nebih da otkrivam pozicije drugima,a sto se tice ribe jbg narode nisam dosad imao tako velike primerke,lazem imao sam pre 2 ili 3 godine jdnog od 7,5kg ali ovo je sad stvarno lepota i drago mi je da imam ovakvu seriju,nemojte misliti da sam gladnih ociju i preterano zeljan ribe,da se 50% ribolovaca napustalo ribe koliko sam ja pustio ima li bi dosta bolji riblji fond. i jos jednom hvala kolegama na cestitkama.
Kolega, sve je u redu i ne brini! Drago nam je za tvoju impresivnu seriju (lagao bi ti onaj koji bi ti reko da takvo nesto i sebi ne zeli!) i kritike su stvarno bile dobronamjerne. Da smatramo da nisi "uredan" nagazili bi te puno ozbiljnije, hehe. Tvoj primjer je samo potvrda onoga sto stalno govorim, a to je da do (konstantno) dobrih rezultata mozete doci samo (konstantnim) redovnim izlascima na vodu i pracenjem (sa razumijevanjem!) onoga sto se dogadja na vodi. Dakle, treba ukljuciti mozak i potrositi vrijeme. To je najbolji savjet koji mogu dati ljudima koji pocinju da se bave nasim preljepim sportom. Nema carobnog mamca, cudotvornog stapa i masinice zbog koje ce smudj sam da zagrize. Najbolji mamac za ribu je vrijeme!
Sto se fotki tice, MENI je zao sto neces imati ljepse fotke od ovih prekrasnih riba za buducnost da pokazes svojoj djeci. Zato SVA SRECA sto si pronasao ovaj forum da te probamo potaknuti na smjer razmisljanja koji mi imamo jer smatramo damje ispravno na ribu gledati ne (samo) kao komad mesa (nitko je kaze da nesmijes uzeti ribu!), vec kao na partnera u sportu (bez kojeg tog sporta nebi ni bilo!) i kao takvog ga tretirati sa respektom.
Da ne vidim potencijala u tebi za buduceg clana od kojeg cemo svi moci nesto korisno nauciti i koji ce biti dobar clan nase zajednice, nebih se sad mucio natipkati ovoliki post sa iPhonea. Dakle, nebih se potrudio! Dobio bi jednu recenicu tipa: "prekobrojni ulov smudja + slike koje nisu u skladu s forum pravilima" i to bi bilo to. A ovako, dobro dosao na forum kolega!