Danas je Uto Jun 17, 2025 10:40 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 323 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 33 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi Sad - Dunav
PostPoslato: Ned Jul 25, 2010 8:26 pm 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
Zander kralju,
Gde pecas da se upoznamo?Imao bi partnera za borbu sa bagrom,to i meni jako fali :cry: Druze,imas puno svedoka koji bi jedva cekali da prozbore malo na sudu o necasnim i lopovskim radnjama tih olosa sti si bacio u vodu.

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 26, 2010 12:04 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 21, 2009 6:16 pm
Pecam svuda po malo....ima me na keju (spic)najvise,sangaj,sporovi u Sremskoj Kamenici.
Prosao sam pecajuci, pola evrope ali mislim da je kod nas najveci javasluk.
Prestao sam da se ljutim i na cuvare i na lopove....oni samo koriste ono sto im je dozvoljeno.
Sto bi znacilo,cuvare niko nekontrolise,a trebalo bi...lopove niko nekontrolise a trebalo bi.
Jednostavno sistem nefunkcionise,a trebalo bi...
A boriti se protiv sistema,golem je to posao....

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 26, 2010 9:51 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 4:32 pm
Sa naglaskom na cuvare (upravljace) niko ne kontrolise, a trebaolo bi
i posebnim osvrtom na cuvene insprkcijske organe u Srbiji...
:evil:

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 26, 2010 9:55 am 

Pridružio se: Sre Nov 18, 2009 6:13 pm
ne bih da branim čuvare pošto sam skroz protiv njih i totalno sam nezadovoljan njihovim učinkom, radom i ophođenjem, ali možda nisu oni uvek jedini kreivci. ovo kažem iz razolga pošto znam za situacije kada i uspeju da uhvate nekoga ko krade mrežama ili bije strujom pa kada mu napišu zapisnik i pokrenu postupak onda ih zovu njihovi šefovi pa im jeb. majku što su to uradili baš tom liku jer je to nieki zaštićeni mudonja, i teraju ih da im vrate mreže i sav ostali alat. ovo kažem iz tog razloga što osmi seronja ribočuvara treba napasti i njihove šefove koji su još gori kriminalci od njih.

Vrh

PostPoslato: Pon Jul 26, 2010 1:21 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 9:51 pm
šifus,slazem se sa tobom.ali njihovi sefovi su institucije,skoro ne dodirljivi,uglavnom pod zastitom nekog iz vlasti.
e zato tesko da ribocuvar moze biti neko posten,cast izuzecima,da se suprostavi i sefovima i rizikuje posao,za rad pravde i zakona,a malo je njih koji bi to ucinili.zato retko ribocuvar moze biti neki posten ribolovac.opet kazem ima i takvih,ali je to retkost.
koliko treba voleti prirodu i zastitnicki se odnositi prema njoj da bi sve uradio da se sjlam istera pred pravdu.pa malo ima i ribolovaca takvih,a kamoli ribocuvara.

Vrh

PostPoslato: Čet Okt 28, 2010 8:32 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 7:41 pm
Novi Sad - Kamenjar

Slika

Novi Sad ulaz u Šodroš (pregradili)

Slika

Novi Sad nizvodno od "MD-mosta"

Slika

Bez reči...

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 29, 2010 8:41 am 
Korisnikov avatar

Ja imam i snimak vucenja mreza u centru NS, od pre dve nedelje.
Apsurd da je najvece divljanje tamo gde je Nacionalni Park (najveci stepen zastite kod nas) upravljac.

Sto je najgore ribarima su dozvolil i legalizovali vrsljanje po gradu, tako da mozemo samo da ih gledamo....

NS je grad sa jako puno ribolovaca, a stanje na vodama oko grada je katastrofalno,
ne mogu da verujem da i dalje nije doslo do iole ozbiljnijeg organizovanja istih
i do makar nekakvog oblika organizovanog, mudrog i MIRNOG protesta.

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 29, 2010 9:06 am 

Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 9:37 pm
Taj jadnik na prvoj slici je takozovani dobro poznati lopov dalton, koji za neku sitnu lovu evidentno kupuje te smrde od kvaziribocuvara, tako da ako ih slucajno nazovete da im prijavite doticnog olosa oni ce vam reci ovo: "ne mozemo mi njega da uhvatimo,krije alat..." i slicne budalastine u koje iko iole normalan tesko moze da poveruje. :evil:
Kockar,potpuno si u pravu kad kazes da NS ima puno "sp.ribolovaca" ali ovo ti je slika i prilika i njihovog mentalnog sklopa,ne smem ni da pomislim koliko su nedoraslih sarancica,stukica,somcica itd odneli kuci ti isti "sp.ribolovci", tako da sta mozes ocekivati od takvih gluperdi sa mozgom Krapinskog coveka???
Sve je otislo u q...c ljudi,povraca mi se od svega,ovo je DNO u svakom pogledu :oops: :oops: .

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 29, 2010 9:15 am 
Korisnikov avatar

Ima tu i mnogo normalnih ljudi Rale, ali cute...

Na prvoj slici se mogu videti i prirodne lepote N.P.- sljunkare i upropascena obala,
a bilo je vec reci i o tome kako su pregradili jedan deo dunavca...

Bas me zanima da li su na trecoj slici u svih 5 camaca legalni alasi sa dozvolama?
Zasto uopste sumnjam, sigurno da su ljdi iz N.P. u "izvestajima" detaljno o svemu obavestili inspekciju.

Ima li stucije mladji po pijacama?!?

RIBOTEKA

Vrh

PostPoslato: Pet Okt 29, 2010 9:33 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 7:41 pm
E sada mora coment.
Na trećoj slici su tri "somaroša" pored kojih su dvojica provukli mrežu u dva navrata, a zatim su otpalili uzvodno. Ova trojica su ih bukvalno mogli izlupati veslima da su hteli, ali ljudi došli na pecanje ne na box meč. Mislim da je jedan od njihi Dule iz formaxa ,poznati ribolovac.
E sada ono glavno ,petnaestak minuta po odlasku ovih mrežaroša dolaze ribočuvari i inspekcija sa kamerom snimaju pecaroše (gore pomenute) traže im dozvole ,hebavaju ih što pecaju u plovnom putu itd. Znači ona dvojica ili imaju dojavu ili imaju sreće ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 323 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 33 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris