Danas je Uto Jun 17, 2025 11:01 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 30 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet Jan 27, 2011 11:48 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 1:42 pm
Sto se mene tice ovo je idealno resenje,da vodu uzme provereno dobra firma.
Dal su iz Jagodine dal su iz Bangladesa nije bitno,samo nek dobro rade i nek bude rezultata.

Vrh

PostPoslato: Čet Jan 27, 2011 1:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 11:06 pm
Slažem se sve što kažeš,ali poenta je u tome što se tu vrte jedni isti ljudi koji su sačuvali vode znamo kako :!: Samo su promenili ime firme,a ostalo je sve isto :!: :!: :!: Pogledaj u linku ispod :arrow:

http://www.sumadijapress.com/index-p62-ni12277-c62.html

Vrh

PostPoslato: Ned Jan 30, 2011 9:37 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 9:03 am
Isti slucaj je i u Kraljevu :!:

http://www.youtube.com/watch?v=U5sJE7LJuLQ

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 12:31 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Sep 24, 2010 9:34 pm
Najsvežije informacije koje imam su,da će u sredu 09.02.2011 god. biti održana konferencija za novinare u sali crvenog krsta u Kragujevcu,sa početkom u 13h povodom nelegalnih radnji ministarstva za životnu sredinu i prostornog planiranja,kako su dodeljivane vode i na osnovu kojih kriterijuma,kako su dovedeni isti ljudi koji su ranije ''čuvali'' vode itd.Da ne bi sve iznosili na videlo,pratite šta će biti narednih nekoliko dana :shock:

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 1:18 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Pa jeste,glupo da Kraljevo,Jagodina i Krusevac imaju svoje sluzbe na vodi za razliku od Kg-a.Mada i nasi su malo krivi,slabo lobiraju jer nikako da se dogovore izmedju sebe.
Cak sam cuo da su ovi Jagodinci hteli da uvedu doplatnu dozvolu od 1500din.Znaju da dolazi veliki broj ribolovaca pa su i tu hteli da se omaste.
Na srecu,nisu prosli.
Dok se ne uredi drzava,dok se ne ocisti olos i sljam nema nama napretka.

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 6:32 pm 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Ljudi, nemojte samo o Gruzi. Pa i mi iz Uzickog kraja smo u istom ribarskom podrucju. Zajedno smo jaci.

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 6:42 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Slazem se ali mnogo je sujetnih,pametnih(bar oni tako misle) i velika lova u igri.

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 7:40 pm 
Korisnikov avatar

pufta napisao:
Najsvežije informacije koje imam su,da će u sredu 09.02.2011 god. biti održana konferencija za novinare u sali crvenog krsta u Kragujevcu,sa početkom u 13h povodom nelegalnih radnji ministarstva za životnu sredinu i prostornog planiranja,kako su dodeljivane vode i na osnovu kojih kriterijuma,kako su dovedeni isti ljudi koji su ranije ''čuvali'' vode itd.Da ne bi sve iznosili na videlo,pratite šta će biti narednih nekoliko dana :shock:

toni napisao:
Ljudi, nemojte samo o Gruzi. Pa i mi iz Uzickog kraja smo u istom ribarskom podrucju. Zajedno smo jaci.
Jesmo u istom području,ali ovde je tema Gruža,a na konferenciji za novinare koja je zakazana u sredu 09.02.2011 biće reči uopšte za celo područje,a i šire :wink:

Vrh

PostPoslato: Pon Feb 07, 2011 8:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
pufta napisao:

Padaće glave
http://kragujevacke.rs/strane/posebne/Aktuelnosti2.html

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 08, 2011 11:31 am 
Korisnikov avatar

toni napisao:

Potrebna nam je i vaša podrška,dajte organizujte se malo,a poslaću ti na PP mail na koji možete da šaljete podršku i neke predloge :!: Ako možete pokrenite i tamo malo javnost.Svaka pomoć nam znači :!:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 30 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris