Danas je Sre Jun 18, 2025 12:20 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 13 14 15 16 17 Elipsa 30 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 4:48 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 11:37 am
To kako su drugi radili mogu da pisem do sutra.Od naplacivanja bove pa do saradnje sa ribokradicama.Koliko su prethodni korisnici podneli krivicnih i prekrsajnih prijava dok su gazdovali jezerom?

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 4:54 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Posto vidim da si spiker RG-a,nemoj da nam prodajes manire losih politicara i pises sta je ko drugi radio nego se osvrni na rad te firme koje zastupas.Hocemo li da pisemo o RG koji je pokusao da poturi doplatnu dozvolu ovim jadnim ljudima koji godinama ovde pecaju?Hocemo da pisemo o vasim tolerancijama po Moravi,koje ljudi javno iznose po forumima?To hoces?Bolje pisi o o vasoj firmi a ne mazanju prethodnih.Ti nemas pravo da to radis vec ribolovci koji su nezadovoljni uslugama,kako sa cenom dozvola tako i sa NEporibljavanjem.
Gde vam je program?Kome ste predstavili?Nikad nista niste uradili korisno koliko ja primecujem,spikeru.
I da,nije poenta u pisanju prekrsajnih prijava.Vidi se da ne poznajes posao.Poenta je upozoriti,edukovati ljude,uputiti ih pravim stvarima,vrednostima a ne kroz kaznjavanje.Osetili ste malo vlasti pa bi da ga drvite kako hocete.Nije to bas lepo znajuci inat nasih ljudi.Treba gajiti one od kojih zivite a ne da ih oterate i eto belaja posle.Mislite o tome! :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 4:59 pm 
Korisnikov avatar

Ko se tebi obraca Zlajko?Ne upadaj u debatu bez poziva.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:04 pm 

Kao prvo to nije moje ime,a drugo,od tebe mi i ne treba dozvola za obracanje ovde.Bolje bi bilo da odgovoris na ova pitanja,spikeru,i ovo je debata oko naseg jezera sa kojeg pijemo vodu,gde pecamo,gde nas stete pojedinci.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
ilunga napisao:
Interesuje me samo:

-Da li je novi korisnik zaposlio nekog od ljudi koji su ranije "cuvali" jezero i koji su upleteni u tu lopovsku mrezu?

-Te dve Kragujevacke firme koje nisu prosle na konkursu koja iskustva imaju u cuvanju voda,koje su vode do sada cuvale i koliko imaju ribocuvara sa licencom?

-Kako novi korisnik moze da bude odgovoran za lose stanje,kradju,kanalizaciju kad je vodu preuzeo pre par meseci?

Nikog ne branim ali mi je cudno da se sad sve prljavstine od zadnjih 5,6,7 godina pripisuju Rivers Guardu???

Prvo:trenutno jezero cuvaju samo tri :roll: cuvara i koliko je meni poznato nema cuvara koji su ranije cuvali
Drugo:Zasto mora da ima iskustva,nista se ti ne brini ima u tim udruzenjma mnogo iskusnih,pametnih i ucenih ljudi koji bi sigurno bolje cuvali nego sto to rade ovi iz RG-a.Kakva to specijalna licenca treba,kao da je to neka nauka,pa pogledaj kakvo je stanje na Moravi-u sred dana im razvlace mreze na uscu u Dunav.
Trece:Licno sam bio na konferenciji za stampu i novinari su malo to lose preneli,niko nije pomenuo da je trenutni korisnik kriv za sadasnje stanje na gruzanskom jezeru,nego je receno za ranije korisnike,a oni posto su poceli da cuvaju kao prvo i osnovno bi trebalo da imaju planove o zaposljavanju jos cuvara,a ne da onoliko jezero cuvaju samo tri coveka,a jednog znam licno Saleta(covek izgibe od posla),pa onda plan o poribljavanju,pa ako treba i dodatne zabrane pecanja;e tako se cuva riblji fond,a ne da odmah razmisljaju kako ce da uvedu doplatne dozvole i da nam izbiju i onako prazne novcanike.Ove godine nije proslo to sa doplatnim dozvolama,a kako sam cuo sledece godine nam ne gine doplatna.A sto se mene tice,ja je sigurno necu uzeti,mogu samo da dobiju ono da isteraju oci :!: :lol:
I cetvrto:niko njima nije nista lose pripisao i nikakve prljavstine jer oni nisu ni cuvali ovaj deo ribarskog podrucja,a kako rade vidi se na podrucju Srbija centar,ne bih bas rekao da su ribolovci zadovoljni,ja sigurno nisam 8)

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:11 pm 
Korisnikov avatar

Kao drugo to je i moje jezero.Ko ti daje za pravo da nesto prisvajas za tebe?!Pijes ti vodu i iz Morave pa te zabole qrac sta se na njoj dogadja.To sto je Gruza u takvom stanju treba da je stid vas iz Kragujevca,Kraljeva i Cacka a ne nekog drugog.Video sam ja kako se ophodite sa jezerom iz koga pijete vodu a mogu i drugi da vide od marta meseca pa do septembra.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:15 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
sta je sa mojim postom,poslao sam ga :shock: :roll:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:16 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
cwr napisao:
Ko se tebi obraca Zlajko?Ne upadaj u debatu bez poziva.

Ko si ti da odredjujes ko ce uci u debatu,ti se ovde najmanje pitas glasnogovorniku RG-a,crw-u

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:17 pm 

Izvini,ali mene ta stvar ne boli.Upamti,ja zastupam gradjansku opciju,koliko da ti se predstavim.Drugo,ja nisam prisvojio,ja sam lepo napisao NASEG JEZERA ako nisi primetio.
Pored Morave sam odrastao pecajuci,muski roditelj je zasluzan za to.Mozda i vise postujem tu vodu od tebe,spikeru.Da je po mome,mnogi ne bi ni prismrdeli a tek da je spomenu.Moras da imas osnovno predznanje o toj reci da bi pecao.Uveo bi ja da se ide na pecanje ali kao i u lovu,pripravnik godinu dana pa tek stap.
Ali posto tako gadno psujes tebi dve godine :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 5:18 pm 
Korisnikov avatar

1.Jezero cuvaju 4 cuvara.
2.Tim delom Morave gazduje Kostolac na celu sa Drazom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 13 14 15 16 17 Elipsa 30 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris