Danas je Sre Jun 18, 2025 12:02 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 30 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 8:15 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Jan 19, 2011 11:06 pm
Videcemo da li nisu u sprezi sa lopovima,a i videce se kako ce se zavrsiti po jezero,a nije rec ovde samo o Gruzi vec i ostalim delovima ribarskog podrucja,posto je podeljeno na 4 dela,niko tu nije optuzio RG,samo je pitanje novinarke bilo:sta zamerate njima :?:

Poslednja izmena od makarije čudotvorac u Uto Feb 15, 2011 8:26 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 8:18 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 25, 2010 11:37 am
Cuvari su za dva meseca na jezeru podigli oko 1000 metara mreza i oduzeli tri camca.Napisane su 4 krivicne i 20 prekrsajnih prijava.To su proverene informacije.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 15, 2011 9:14 pm 

Pridružio se: Uto Jun 01, 2010 1:46 pm
danas u 14sati mreza u zunjama 100 metara sa stukom od 5kg koja je vracena

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 8:23 pm 

Pridružio se: Uto Jun 01, 2010 1:46 pm
sinoc su opet digli oko 100 metara mreze u kojima su bile tri stuke jedna oko 8 kg sve tri su vracene

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 9:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
Ja danas bio na Gruzi i ni traga od ribocuvara :!:

Slika
By zeljkokg76 at 2011-02-19

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 10:23 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Uz naslov teme "Gruza dobila novog korisnika" dodaj da je dobila i fotografa. :lol:
Ko te ovo slikao? :lol:

Vrh

PostPoslato: Sub Feb 19, 2011 10:54 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 12:31 pm
Tvoj kumasin :lol: :lol: :lol: Pijan ko letva :lol: :lol: :lol:

Slika
By zeljkokg76 at 2011-02-19

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 20, 2011 12:51 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 6:22 pm
ilunga napisao:
Znaci:

Sada jezero cuvaju ljudi koji ga do sada nisu cuvali i nisu u sprezi sa lopovima,

Firme iz Kragujevca nemaju organizovanu ribolovacku sluzbu niti ljude koji su polagali ispit za ribocuvara,niti znaju da treba,
hteli su da uzmu pare pa da sluzbu organizuju o tom potom,

Na konferenciji za novinare ste greskom optuzili Rivers Guard(drugi snimak,pitanje novinarke iz tanjuga),omaklo se-desava se

Novi korisnik je za 2 meseca vec digao 200 m mreza,

Ipak se sve lepo zavrsilo po jezero...ko bi rekao :D

Pravo zborish :)
...interesuje me tema i pratim je ,zato shto su kod mene na "plavo Donavo",isti chuvari .RG od pre nekoliko godina.A na Gruzi sam bio par puta i nishta upecao nisam (po sedam osam dana ,i par babushki i bandara),ali zato shto je bilo "predobro",(kamp,priroda ,roshtilj,kupanje)pa se nismo ni trudili. Inache pecam na delu od Vinche -Ritopeka ,pa do ispod Grocke,i taj deo je bio opustoshen u poslednjih 15tak godina(struja ,mreze,senkeri),katastrofa :x . I sumnjichavi rodjeni :x ,pomno smo pratili ekipu iz RG-a,shta ce da rade :?: shta ce ,kako ce i, sa kim ce...medjutim ,prodje jedno godina godina i po ,a oni josh nikoga ne pitashe za dozvolu ,samo vade mreze i senkere i patroliraju :shock:
Sledece godine su presretali camce i proveravali samo nocu,i par puta su nas dobro isprepadali ,ali vrlo ljubazno i profesionalno se ophodili :?
Proshle godine su vec proveravali dozvole prilichno redovno , a vishe se interesovali za ulove ,i informacije o ribokradji (ponudili br.telefona za intervencije i sl).
...a, besh mu misha: u te tri godine stvarno ima pomaka
- mozesh da bacish varalicu ,da ne zakachish u senker
- ovih shto nocu "svetle " stvarno nema
-proshle godine napecasmo se krupne deve i ostale bele u Ivanovachkom dunavcu kao ludi(pre toga prepreche kanal mrezama i udri)...

...uglavnom,da ne duzim ,a i sad kad sam procitao ovo ispred ,je..te dodje mi kao neki hvalospev RG-u, :|a za shta me libo r.cku, 8) al mosh se desi 'se stvari promene,treba vremena za sve.
A , do tada pomno pratiti shta ko radi i kako ,i nishaniti,nikad se ne zna...

p.s. a RG cu da nagazim,samo u nekoj drugoj diskusiji :evil: ,da ne odem u off,zato shto ima josh par situacija sa kojima ne mogu da se pomirim ,a ovi iz RG-a indiferentni (iz kog razloga ne znam,),a ribe se nakradu pojedinci,ubishe...
:evil:

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 20, 2011 9:46 am 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Zakoni se sprovode samo na stetu sirotinje i boranije.Za glavonje(lovatore) to ne postoji.Tako i kod ovoga..Oni koji se trude da nesto sacuvaju, koji drze samo jedan stap u ruci,sankcionisu se najvise pocevsi od zabrana pa do rigoroznih kontrola.

Vrh

PostPoslato: Ned Feb 20, 2011 10:59 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Jun 25, 2010 1:54 pm
Cuo sam da dolazi Brankica Stankovic da peca na jezero Gruza.Svidja joj se lepa priroda i okruzenje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 294 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 30 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris