Danas je Uto Jun 17, 2025 7:20 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 42 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 3:55 pm 

Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 8:47 pm
U tom slucaju potreban je tvoj ban,mi lazemo a ti izbegavas odgovore jer ce nas istina ofira kao lazove a ti kao neces za nase dobro to da uradis ili sta?Jos je tvom ribocuvari pre neki dan objasnjeno i ko i kad i kako a on kao rece da ce da proveri i ovo je tvoj odgovor na njegovu proveru,SVI ribolovci lazu,tvoji ribocuvari su SVI andjeli?Ko je za ban,pravilnik kaze da ne sme da nas vredja (opet)?

Poslednja izmena od Pedjalasta u Sre Jan 04, 2012 4:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:00 pm 

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 9:30 am
Pedjalasta napisao:
U tom slucaju potreban je tvoj ban,mi lazemo a ti izbegavas odgovore jer ce nas istina ofira kao lazove a ti kao neces za nase dobro to da uradis ili sta?Ko je za,pravilnik kaze da ne sme da nas vredja (opet)?

Probaj da postavljaš normalna pitanja i to jedno po jedno pa ću ti odgovoriti, ako znam odgovor.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:01 pm 

Pedjalasta napisao:
Prvo,zasto doplatna dozvola,to ide samo za kategorisane vode gde ima neke autohtone vrste u vecem broju,da li znaci da ste cverglana preregistrovali ili doplatu trazite cisto onako,kao na Mlavu za veliku kolicinu autohtonog smeca u njoj,iako pastrmka ostala u tragovima od krivolova (i seljaci se jos hvale tim),i kako da bas ti imas najvise doplatnih dozvola u Srbiju?
Drugo,pises ljudima da lazu a sto onda ti lazes da izlazite na sve intervencije,onaj tvoj sto dosao pre neki dan dobio detalje i gde i kad niste izasli,i jos vasi ribocuvari cinkarili grabuljasima ko ih prijavio pa posle ovi imali probleme?
Trece,sad tvrdis da je 90% ribolovaca neposteno,prosle godine si tvrdio da je 95% varalicara neposteno,koliki u ti 90% sad zauzimaju varalicari,i kako to da ti nije poznato da dubinkasi i skobaljasi,neki i sa takvi nadimci,postanu varalicari samo kad riba legne u zimovnik i imaju po saku glavinjara,a posle ti krivis svi varalicari zbog njih nekoliko takvi,razumem da si plovkaros ali bas da ne umes da prepoznas varalicarski pribor coveka koji stalno baca varalicu i nekog ko se vidi da je kupio samo da bude sto jace a sto jeftinije,skoro uvek kineski krs,da izvadi sve sto ubode je smesno i tuzno?
Cetvrto,sta bi sa Vojnicki vir,em ga ogradili kao vojnu bazu,em zapeli,em biju sa struju,em grabuljaju,em tvoj ribocuvar posalje grabuljasa koji je prijavljen coveku koji ga prijavi na vrata isti dan?
Zamolio bi te da ne preskaces nista i da odgovoris bez uvijanja da te svi odma razumeju i da mozda i ti skupis necije simpatije umesto sto samo vredjas i samohvalises se.

Evo ti normalna pitanja,daj odgovore na ova ostala koja si preskocio,ono sto si odgovorio sam sklonio aj sad ova?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:05 pm 

Ljudi, ja ovo ne moram da radim, tako da, probajte da budete normalni.
A svako ko me zna, zna da ne.lažem. Spreman sam da se suočim sa bilo kim, a i da suočim ribočuvare da bih utvrdio istinu o tome što Peđa priča.
Ali šta ćemo ako ispadne da ti lažeš zato što su tebe drugi slagali, kao što je ispalo stotinu puta sada.
Da se razumemo, mene već 11 godina ribolovci lažu i to bar jedan dnevno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:08 pm 

Ajde jedno po jedno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:10 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Maj 30, 2008 4:24 pm
djurony napisao:
alcedo napisao:
djurony napisao:
kategorizaciju su dobile vode koje su mnogo beznacajnije od Gruže

Koje?
Nikad nisam pecao na Gruzi, ali zaista mi ne deluje da je ovo jezero ista znacajnije od stotine drugih po Srbiji.

Recimo, Srebrno jezero ili Deliblato. Eto samo te dve vode su mnogo daleko po svom značaju i kvalitetu od Gruže. Da ne pričamo o Drini i Mlavi, pošto mi je veoma poznato koliko se i kako ulaže u čuvanje tih voda...

Jos jednom da napomenem, ne zelim da kritikujem rad korisnika vode posto ne pecam tamo i nisam detaljno upoznat sa situacijom.
Kazem da ne vidim koji je to "znacaj i kvalitet" Gruze u odnosu na bilo koje drugo slicno VESTACKO jezero u Srbiji. Sam broj ribolovaca koji gravitira ka toj vodi nije dovoljan za uvodjenje doplate. Odnosno, ako se ovim putem bude islo, ribolovacka dozvola u Srbiji (zajednicka + milion nekih doplata) ce biti najskuplja u Univerzumu.

A porediti Drinu i Gruzu je najblaze receno smesno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:11 pm 

Ja ne znam jel turski pisem,tvoj ribocuvar dosao i napljuvao nas da smo lazovi,isti ti,trazio dokaze i imena,dato mu je,napisao je da ce da proveri,ti sad opet pises kako smo nenormalni i lazovi,ja ZNAM da ti nisi nista proverio jer ZNAM da niko nije kontaktirao Lomunca da ga pita sta se desilo,kad,gde... A ni ovog drugog sto mu grabuljas dosao na vrata kuci.Zato znam da si slagao da je provereno i da mi lazemo,jedino ako si grabuljase i ribocuvare pitao da li su u dosluhu,u tom slucaju svaka cast,proverio si i provalio nas!!!!!!!
Odgovori na ostala pitanja,ne mogu da citiram jedno po jedno,imas onde sva?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:20 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
Vidi,vidi ti njega :roll: :lol: pa ti nekom da pricas o zameni teza,o iskrenom iznosenju itd,itd......
ALO......................................saberi se pobratime......
Ovaj mali deo ljudi koji je postovao na ovoj temi(ima nas oko 25-27) je samo saka nezadovoljnih VARALICARA sa FORUMA VARALICAR.COM,a gde su ti PLOVKAROSI,DUBINKASI(somarosi,sarandzije,svastare) i veruj mi svima nama je prekipelo BRE!!!!!!
Da te pitam nesto.Sto si ti na ovom forumu,jel si ti VARALICAR UOPSTE,JEL TI PISES ISKRENO......???
EEEE...ja cu da ti kazem.Ti si "PRIJATELJU MOJ" ovde jedini od ova 25-27 coveka koji je NEISKREN i koji ovde POSTUJE zbog LICNOG INTERESA....jel sam u pravu :roll: 8) JESAM!!!!!!!!!!!!
A sad hvala svim VARALICARIMA i iskrenim zaljubljenicima u prirodu koji su na ovoj temi pokazali da SMO VELIKA,VELIKA VECINA
HVALA; KumZorz,ZlajaKG,Fluid,stefanajs,ALCEDO,ILUNGA,GIDRA,BOJO,Makarije Cudotvorac,MILANR,Cyber Qrayber,PRIPRAVNIK,KOCKAR,MAXYMUS,Mojsinjski,SHEKI 007,Aca blinker,ZeljkoKG 76,PikeR,ACAMILICKO,Igor KG,PEDJALASTA..........
Iiii,oces da kazes da smo svim mi budale......
PS
STOP RIBOKRADJI,JAVASLUKU:STOP BOGACENJU PREKO LEDJA SVIH RIPOLOVACA

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 4:34 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
djurony napisao:
Igore, vidim da si ti "veliki strucnjak" pa čak i veći od profesora i doktora koji su cele godine istraživali po jezeru i utvrdili da jezero ispunjava uslove za kategorizaciju.
Pošto ti znaš bolje od njih, pretpostavljam da su tvoje tvrdnje zasnovane na naučnoj osnovi, pa bih voleo da čujem kojom metodom si došao do takvih zaključaka.

Pa nije ni bula da poveruje u ovo sto si napisao.....
Di dakle stvarno mislis da smo mi BUDALE.
Na temi "Gruza dobila novog korisnika(koja je na zalist svih nas NEOPRAVDANO ZAKLJUCANA) sam ti predlozio da vas rad ovekovecite (fotografijom,snimkom) ako je sve istina sto ti pises...A NIJE
PROFESORI I DOKTORI celu godinu.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 04, 2012 5:43 pm 

Pridružio se: Sub Mar 07, 2009 9:22 pm
djurony napisao:
Igore, vidim da si ti "veliki strucnjak" pa čak i veći od profesora i doktora koji su cele godine istraživali po jezeru i utvrdili da jezero ispunjava uslove za kategorizaciju.
Pošto ti znaš bolje od njih, pretpostavljam da su tvoje tvrdnje zasnovane na naučnoj osnovi, pa bih voleo da čujem kojom metodom si došao do takvih zaključaka.

Lepo ti napisah, na osnovu čega sam došao do zaključka o katastrofalnom stanju na jezeru, e sad ili to nisi skapirao, ili ne znam šta je u pitanju :?: :?: :?:

Za te "tvoje profesore i doktore" sam već čuo kako su i još jednom tvom kolegi utvrđivali riblju osnovu u jezeru, za određeni broj EUR-a, zato nemoj.........................

Moraš da shvatiš da ovde ima i normalnih inteligentnih ljudi, koji ne dozvoljavaju da ih takvi "stručnjaci" vode kao slepce.......

Bogu hvala, još uvek više verujem svojim očima ,od onog šta nam vi kažete.

I opet ponavljam, jer vidim da si sve ono bitno ispustio, a to je da je jedini korisnik vredan pomena, kod koga je to jezero bilo na nivou koji i zaslužuje, bila ekipa iz ČAČKA................... tako da ti ne pije vodu ono da želim da jezerom upravljaju Kragujevčani, jer su tek oni potpuno nesposobni za takvo nešto.

Da si lepo sačuvao to jezero jedno godinu-dve, da se malo riblji fond oporavi i da počne da mu se vraća stari sjaj............ I DA ONDA UVEDEŠ DOPLATE, niko ne bi jednu reč rekao................. ali zinula g.uzica za lovu, veliki troškovi-verovatno, pa onda ajd klepaj tamo gde može-gde najveći broj ljudi obitava................ genijalno, nema šta.

A da nemam ništa lično protiv "VAS", možeš da vidiš iz pregršt mojih postova gde sam hvalio i HVALIM vaš rad, koji svakako nema veze sa ovom dlukom o toj sramnoj doplati.
Rekoh ti, mene ne pogađa, ali pogađa gomilu ljudi koji sebi ne mogu da priušte ono št ja mogu, i kojima je ta Gruža prva i poslednja destinacija

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 411 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 7 8 9 10 11 Elipsa 42 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris