E pa druze Djuro da se ja ukljucim sa po nekom...
1.Mozete li kao vase kolege iz Kraljeva koji imaju facebook profil (
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002000014645 ) da postavljate negde slike sa vasim ucinkom tj. neku vrstu izvestaja sa terena?
Vidim da oni ljudi to lepo rade,kace slike u okviru zakonskih normi mada bi ja pokazivao lice krivolovca javno...
2.Kad si vec aktivan na ovoj temi,informisi nas malo o radu vase sluzbe,da li je deo novca koji ste dobili od dozvola otisao na poribljavanje?
Ako jeste da li se samo poribljavanje saranskom mladji racuna u poribljavanje ili je to moguce izvesti sa jos nekom vrstom ribe?
3.Da li ste ucestvovali u nekoj humanitarnoj akciji? Mozda ste recimo nekoj deci kupili stapove? Mozda ste organizovali kampove za mlade radi edukacije o zastiti ribljeg fonda na nasim rekama odnosno jezerima?
Mozda cete pomeriti granicu za juniore koji NECE placati dozvole pa cete na taj nacin privuci decu na reke odnosno jezera?
Ili nista od ovoga nije u vasoj moci,uljuljkali ste se ovako,lepo je,kaplje kinta itd.
Evo konkretnih pitanja,daj konkretne odgovore!
Ako je odgovor pod
1 Nemamo para za aparat-----Mi cemo vam kupiti.
Nemamo Fb nalog-----------Ja cu vam besplatno otvoriti i odrzavati.
Nemamo racunar------------Imam ja stari,poslacu vam.
Ovde ima dosta ljudi dobre volje koji hoce da pomognu ali i vi morate da pocnete da radite nesto konkretno,malo da pretresete svoje redove,malo vise da saradjujete sa ribolovcima.
Ja sam Ivan Bojovic sportski ribolovac,varalicar,zelim da na ovim vodama i moja decapecaju,iz Cacka sam,ja cu vam pomoci koliko mogu,ribocuvar sam volonter u OOSR Morava.Nije me stid da se predstavim ovde i javno kazem ko sam i javno kazem da cu prijaviti svakog koga vidim da unistava reke i jezera na kojim ja pecam!!!
I jos jedna stvar,nemoj vredjati ove ljude bez razloga sem ako ti nije cilj da nam opet zakljucaju temu.