zlajakg napisao:
Izvini,ali ja nisam zaboravan kao ti.Ne podrzavam vredjanje .
Kazes,imate mnogo,mnogo,mnogo rezultata.Opet vrtis u krug i pricas bez dokaza.Daj neki,ovde javno da ljudi vide.
Ne mozes da kazes coveku da izbegava neku vodu.Nije ti deda to ostavio.Mozda si je dobio da gazdujes jos 9 godina ali to ne znaci da ne moze da se ponisti.Verovatno ako se ne ophodi adekvatno prema ugovoru ili cime vec moze doci do ponistenja,na kraju krajeva.....isterace tebe Bili(VERKO)ja ti kazem.
Nego,nista ti na ovo,sto sam pisao da lepo zivis od nas,lepa odelca,kola i ostalo,kao i respektu.Malo izbegavamo,pravimo se....

Pa za tvoju informaciju, tako sam živeo i pre nego što sam radio ovaj posao, obzirom da samostalno zarađujem još od 1985 godine.
A što se tiče dokaza, toga ima i previše. Uostalom izneo sam samo neke od podataka, koji su verifikovani od strane nadležnih organa.
Zar tebi 40000 metara mreža ništa ne znači. Ili nešto malo manje od 2000 prijava, ili 130 zaplenjenih čamaca.
Ako to nisu dokazi, ja stvarno ne znam šta jesu.
ilunga napisao:
Ali druze,pre dva minuta si napisao ovo:
djurony napisao:
Potpuno je nerealno da se očekuju osetni rezultati za jednu godinu, kada je u pitanju riblji fond, ali živi bili pa videli kako će to izgledati za dve do tri godine.
Pa da. Mislim na osetno poboljšanje, pošto prirodi treba vremena da se oporavi. Ovo što smo radili posle godine, oseticemo tek za par godina, ali to što mi ne možemo da boljitak vidimo odmah sada na svojim udicama, ne znači da nije isti ostvaren. Sama činjenica da je sačuvan mrest i da je iz jezera izvađeno 40000 metara mreža, jeste veliki napredak, ali će se na našim udicama to primetiti tek u narednom periodu.
Međutim, da bi smo uradili to što smo radili, morali smo da kupimo makar gorivo za aute i čamce, ako ništa drugo, a sve aktivnosti smo sami finansirali čelu godinu.