child_reborn napisao:
zasto bi bio komentar nepotreban?
svaka cast pajinom radu... i kvaliteti istog.. ali po cemu se recimo taj avid ili sto vec je razlikuje od tvornickog?
Meni osobno.. kad netko radi stap... onda zelim imati nesto osobno ubaceno u njega.. da se vidi da je rucni rad.. i da je po necemu poseban.. ne nuzno eva.. boje trimova...winding checkova.. neka endkapa.. oblik drske.. bilo sto sto pokazuje jedninstvenost stapa.....
ali dobro... ukusi su razliciti...
Donekle se slazem sa child_reborn,ja sam kod Paje do sad radio 3 St.Croix LE dva za sebe i jednog za prijatelja i sva tri su odradjena pedantno i bez gereske... A razlika izmedu moja dva i od prijatelja je bila jedino u duzini drske,broju i rasporedu vodilica i na zadnjem kojeg sam radio sam stavio alps halter umjesto fuji-a. Znaci tri ista blanka a zapravo niti jedan nije isti,samim tim takve promjene ga cine drugacijim od tvornickog. Boja konca,eva,pluta and kapa... da ne nabrajam je samo stvar ukusa i ono najbitnije tj.ono sto najvise cini razliku kod mojih stapova od tvornickih je to sto ja nikad nebi na custom stap stavio naljepnicu,vec samo osnovne generalije rukom ispisane tek toliko da se vidi o kojem se stapu radi a to je ujedino i potpis majstora. Kad stignem potrudit cu se napraviti koju sliku mog LE-a pa je naljepiti...
Pozdrav!