Danas je Sre Jun 18, 2025 4:05 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 72 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2013
PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 4:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Nov 03, 2010 1:51 pm
zlajakg napisao:
Srbi i bojkot??Nespojivo!!

pa hajde jednom da probamo.možda i uspe.kad smo mogli da se skupljamo zbog "rušenja Sistema" 2000te,od čega očigledno nismo imali nikakve koristi,možemo se valjda organizovati za nešto što je barem nama važno.ako nećemo mi da se borimo za sebe neće ni neko koga za pecanje zabole kara!

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 4:35 pm 

Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 8:39 pm
zlajakg napisao:
Srbi i bojkot??Nespojivo!!Mislim da to ne pije vodu.Uvek ce se naci neka fukara koja ce zarad sitne koristi,licne,sve da proda.Mozda bude bojkota,pojedinacnog,ko nece iz principa,nesto vise.....ne verujem,skoro siguran da ga nece biti.

Zlajo postedi nas muka i ako nemas neku pametnu onda nemoj da pises....i prosle godine si bio pesimista a mi smo se izborili :wink:
Izvini ali morao sam da ti kazem.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 4:55 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
bulmil napisao:
zlajakg napisao:

pa hajde jednom da probamo.možda i uspe.kad smo mogli da se skupljamo zbog "rušenja Sistema" 2000te,od čega očigledno nismo imali nikakve koristi,možemo se valjda organizovati za nešto što je barem nama važno.ako nećemo mi da se borimo za sebe neće ni neko koga za pecanje zabole kara!

Da,jednom(2000 god) uz mnogo muka i nikada vise.Nego,da se ne lazemo,uvek par njih moze da se oraganizuje,ostali,..........bas i ne.Ne pricam napamet,to je realnost,to se desava.

@gubnik.kg

Vidis,tako mozes zeni da kazes,da li prica pametno ili ne.Meni,JOK. :wink: Ja pricam na osnovu ranijih desavanja oko ovoga i sta je bilo?Koji ste se to vi izborili?Ljudi su spontano,masovno odbijali da kupuju dozvole,doplatne,posebno plovkarosi za Gruzu,jer su to ljudi vikendasi i mnogo im je bilo da daju plus doplatnu.Ok,skupljali smo i potpise,ne kazem,ali,da nije njih bilo nista od ukidanja doplate za Gruzu.Kad kazes VI,napisi ko je jos uzeo udela u svemu ovome,da su tu bili jos i Bagremar kao drustvo i Sumadija,a ne da samo prisvajate i tudj doprinos.Odavde krenulo,malo inficiralo druga mesta i uspelo se u tome da padne doplata usled cega je ovaj pizdeo,sto je uveo doplatu.
Ako jos nesto imas da mi kazes,kazi mi na PP a ne ovako da se javno eksponiras(qrcis),...jer ako je tvoj problem kao kod vecine zaboravnost,kod mene nije.Sve se svodi na pricu,a kad treba konkretno,skoro nikada se ne ide do kraja i propadne.Dozvola ostade 7 soma,nazalost.Zato,ako je bojkot,ja sam Za,u drugom slucaju procenjujem hocu je imati ili ne,i briga me da li sam ispravan na vodi.

Poslednja izmena od zlajakg u Uto Dec 18, 2012 5:13 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 5:12 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
bulmil napisao:
zlajakg napisao:

Pa vi skupite ''stisnite'' muda pa nemojte da kupite dozvolu kao ja za ovu sezonu,a idem na pecanje(a ni jednu ribu nisam odneo kući).Doduše nisam se nešto mnogo ni usrećio ove godine od količine ulova :lol:

http://vukajlija.com/skupiti-muda/65705

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 5:30 pm 
Korisnikov avatar

tamo gde ja pecam nema ni ko da mi je traži...tako da nisu neka "muda" ne kupiti je

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 5:40 pm 

Pridružio se: Čet Dec 24, 2009 8:27 pm
Bas tako.Za zadnjih 20 godina imao sam samo 2 kontrole.Zadnjih nekoliko dozvola su sa praznim rubrikama,bez kontrole.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 5:50 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jan 23, 2012 11:46 pm
Kad bi napravili neki amblem,ili nesto slicno kao sto je dozvola za ribolov,ili kao vizit kartu,tipa "promena sistema" ili nesto tako (samo da nije dozvola za ribolov)...Odstampamo,uzmemo,mi koji smo protiv trenutnog sistema,i koji vise necemo da kupujemo dozvole,jer nema ko da ih kontrolise!!!
Odemo na reku,pecamo,ako dodje kontrola,platimo dnevnu i damo im "vizit kartu"!!!do juna meseca,mogu da zamislim sta bih se desilo,(a mozda i ne,jer kontrole nigde i nema),ali bih drzava osetila takav minus u budzetu zbog ne kupovanja dozvola!!!
Do sada sam prdeo da cu da kupim dozvolu za 2013.ali smo se predomislili i ja i ujak!!!cekacemo kontrolu,i ako se nesto i desi,dacemo im i "vizit kartu".Ali ove godine definitivno bez dozvola,pa cemo da vidimo sta je jeftinije,kazne ili dozvole!!!U svakom slucaju ja sam za bojkot!!!

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 5:59 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
bulmil napisao:
tamo gde ja pecam nema ni ko da mi je traži...tako da nisu neka "muda" ne kupiti je

zlajakg napisao:
Bas tako.Za zadnjih 20 godina imao sam samo 2 kontrole.Zadnjih nekoliko dozvola su sa praznim rubrikama,bez kontrole.

Pa kad je tako kao što kažete da nema kontrole,zašto onda kupujete dozvole,šta će vam?Bojkotujte kao ja,barem iz principa ako ništa drugo.

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:07 pm 
Korisnikov avatar

zato što smo možda pošteni :!: :?: ...al ko što vidiš nemamo baš neke vajde od toga

Vrh

PostPoslato: Uto Dec 18, 2012 6:19 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
Pa jašta, ne radi se o tome što nema kontrole, nego što nema kontrole a ima krivolova. Da kontrole uopšte nema a da takođe nema ni krivolova naravno da bih uvek kupovao dozvolu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 15 16 17 18 19 Elipsa 72 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris