Danas je Pet Jun 20, 2025 1:04 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 33 34 35 36 37 Elipsa 72 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2013
PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 12:41 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 5:21 pm
Ja uzimam stalno dozvole ... ali ove godine necu kada pecam na DTD kanalu u Srbobranu necu a kad odem na neke druge vode palitcu dnevnu !

Ovde sta se radi kod nas sramota ,,, mreze , petarde.. po 10 ekipa bude pustaju a cuvara nigde !
Cak jedan od lopova saradjuje sa cuvarima nikada nije pao , kupuje od njih mreze SRAMOTA !

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 2:30 pm 

Pridružio se: Ned Maj 17, 2009 4:09 pm
Dozvole, Požarevac, 6500,00 din. Kupih jutros. Ostale varijante (penzioneri, žene, omladinci, ...) 3500,00 din.

Čamac i penta mi ističu krajem meseca. Zvao sam Kapetaniju Smederevo, i rekoše da su cene iste kao prošle godine. Samo, koliko li beše prošle godine ;)

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 2:41 pm 

Pridružio se: Čet Okt 11, 2007 11:30 am
I ti si kao pametan pa nas informises, ili se hvalis koloko si .... :?:

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 6:31 pm 

Pridružio se: Pon Apr 18, 2011 1:17 pm
homoesoxns nemoj i ti u vatru zbog mene,nije vredno...hvala
i ne razumem ''varalicare''ZASTO su se okomili na mene kad uredno imam dozvolu i ribu iznad mere prodam.a zorzo i ostale njegove pristalice nemaju i javno kazu da je nece imati ..a idu na pecanje...E ONI SU U PRAVU I TO TAKO TREBA...ma nemojte molim vas a ONI kao pustaju ribu...daa kako da ne,....sic macke. :mrgreen:

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 6:44 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 10:58 pm
Zato što ovde piskaraš samo da bi provocirao, iritirao, nervirao...ljude koji pokušavaju nešto korisno za sebe i druge da urade.

Pusti ljude neka razgovaraju i nek se dogovaraju. Ako ti nećeš da imaš nikakve (potencijalne) koristi iz ove njihove akcije, pusti ih, možda oni misle da za sebe hoće.
Ide negde na temu o smuđevima, nautici (mada vidim da si i tamo velikoj većini forumaša terao uz qrac), klenovima, fotografiji, čitaj lepe stvari i uživaj, a ove kojima je muka od ljudi koji vode i upravljaju vodama pusti. Ne moraš da dolivaš ulje na vatru...

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 7:01 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Nov 03, 2010 1:51 pm
talijan..promasio si hobi :?
uzmi pusku pa ubijaj,vise ces "zaraditi"

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 7:27 pm 

Pridružio se: Pon Apr 18, 2011 1:17 pm
u redu u pravu ste ali vi koji me napadate..osporite me,,,pustite bar jedan video zapis da ste pustili smudja od dva i vise kilograma,,,svakako vise necu pisati na ovu temu....a sto se tice nautike i ledohoda i dalje stojim iza toga sto sam napisao,,mogli su,,ali ih je mrzelo...pusti brodove,splavove i velike teskase,,,mali camci su u pitanju

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 7:39 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 10:58 pm
Što se tih čamaca il brodića tiče i ja se poprilično slažem s tobom. Al ne ide ljudima kojima je upravo led sjebao čamce da ideš na živce! Samo to oću da kažem.
Pa i ovde, u ovoj temi, pusti narod...

A što se tih lažnih moralista tiče, i meni idu na qrac! Al ja ne znam da je neko napisao ime i prezime ili nick ribolovca koji radi te stvari. Napišite bre ljudi...Talijan, Bulmil, Blik...napišite ko su ti a ne da piskaramo kako ovde ima ovakvih il onakvih.

I koliko god ja bio protiv tvog običaja da prodaješ ribu (iskreno, zabranio bih ti doživotno da pecaš al naravno, ja se ne pitam) ipak te cenim što to lepo i kažeš.

Druže, ništa lično, samo eto, stavovi nam se poprilično razlikuju...

Ti reče da se isključuješ, evo, isključujem se i ja :wink:

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 8:34 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 21, 2011 6:56 pm
:lol:

Poslednja izmena od željkokg76 u Pon Dec 31, 2012 9:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 31, 2012 8:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
talijanbc napisao:
u redu u pravu ste ali vi koji me napadate..osporite me,,,pustite bar jedan video zapis da ste pustili smudja od dva i vise kilograma,,,svakako vise necu pisati na ovu temu....a sto se tice nautike i ledohoda i dalje stojim iza toga sto sam napisao,,mogli su,,ali ih je mrzelo...pusti brodove,splavove i velike teskase,,,mali camci su u pitanju

http://youtu.be/LFOaTt7PFRw
nekad mi je nik bio zeljkokg76,ali su me banovali zbog takvih kao što si ti,evo ti snimak pa se češi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 714 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 33 34 35 36 37 Elipsa 72 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris