Danas je Uto Jun 17, 2025 11:58 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 38 39 40 41 42 Elipsa 46 Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: Sre Apr 18, 2012 3:51 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Jul 07, 2009 1:31 pm
Lep predlog ali ne verujem da ce naici na neko odobravanje odgovornih ljudi u magazinu.Zasto? Jednostavno, nema sustine. Hoces da prikazes svoj proizvod koji ne zelis da prodajes ili promovises neki produkt koji bi kasnije mogao da se pokaze ok a neces nista uraditi dalje, a magazin ti nudi upravo to.... reklamu a citaocu uvid u tvoj rad. Sa druge strane, moze da prodje text o nekom licnom stavu, dozivljaju ili lepo provedenom danu na vodi.Mada je sve teze doci do mesta u magazinu jer ima previse "majstora"......

Priključi se i ti u BOJKOT DOZVOLA 2013!

Vrh

PostPoslato: Sub Apr 21, 2012 12:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:20 pm
Jeste, tesko da će neko da promoviše nešto što se nemože kupiti. Jedino pozitivno bi bilo to da tu osobu takav tekst može naterati da krene možda u neku maloserijsku proizvodnju neke varke koja se lepo pokazala :wink:

Oskar Vajld

Vrh

PostPoslato: Uto Maj 22, 2012 10:17 am 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
MR.MARTIN napisao:
predlog.
da li moze da se nadje u jednoj od rublika u casopisu tekst o vrstama struna i predlozima koje strune su najbolje i koje se kako ponastaju i sada da ja ne bih nesto posebno ovde pisao o tome, da li bi mogao da se napravi jedan ozbiljan tekst o tome jer mislim da bi tako nesto jako pomoglo ljudima pri kupovini i nabavci strune .
meni licno bi jer smatram da ovo sto znam nije dovoljno da bi mogao da raspolazem sa strunom kao na primer sa nekim vrstama monofila ...
a siguran sam da bi takav jedan ozbiljan teks pomogao i valjao mnogima ...
hvala...pozdrav za celu ekipu spin&fly magazina...
ps.konkretno da ima u svakom broju detaljan opis o nekim strunama ili monofilu..kvalitetna rubrika o tome ..

Ispunjena želja, u junskom broju na čak 8 strana Sve o opredenim strunama, od A do Š, plus anketa među saradnicima ko čime peca.

Vrh

PostPoslato: Pon Okt 29, 2012 3:09 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Mar 05, 2010 12:01 am
mozel ovako koji tekst o sitnom varalicarskom priboru..ili o ostalom pribotu

tipa
-sve o trkukama, kopcama,split ringlicama
pa npr o gripovima, varalicarskim prslucima, torbama za kutije s varkama i tako sta

Vrh

PostPoslato: Sre Okt 31, 2012 7:43 pm 

Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 6:29 pm
Kupih oktobarsko-novembarski broj i gle cuda NIJEDAN TEKST O STUKI A BAS JE SEZONA STUKOLOVA. A bitno da ima o musicarenju sarana iako ga tako peca cak nekoliko ljudi. Pozdrav

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 23, 2013 2:57 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jun 13, 2010 11:47 pm
Štono kažu, o ukusima se ne raspravlja, ali meni je mnogo i lepši i pregledniji bio prvobitni, veći format časopisa!
Pošto je Goci odlučio da prepolovi broj 'brojeva' u toku godine, moj je predlog da se onda makar vrati stari format.

PS
Možda da se otvori i tema sa upitnikom (anketa) o poželjnijem formatu, pa da vidimo šta čitaoci kažu!?

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 23, 2013 3:10 pm 
Saradnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Maj 24, 2006 12:26 am
Dobro me podseti da valja praviti novi broj, skroz zaboravih na magazin od redovnih i vanrednih (bojkotaških) poslova. :mrgreen:

Broj komada nije prepolovljen, umesto 6 će neko vreme izlaziti 4. Sreća pa smo krajem godine lepo predvideli koliko će vremena oduzeti "bojkotovanje", pa malo skresali obaveze oko magazina. Format se, na žalost svih kojima se mali ne sviđa, neće menjati. Zapravo je analiza pokazala da se većini čitalaca svidela ova izmena. Da je ostao veliki format sada bi morao da košta jedno 240-250 dinara, dok je mali počeo od 170 i tek sada dogurao do prilično prihvatljivih 190 dinara.

Ono što možemo da uradimo je da malo povećamo broj strana, uz srazmeran porast cene magazina. No i to je diskutabilno.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 23, 2013 3:54 pm 

Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 9:26 am
Mogli bismo smanjiti fontove i slike... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 23, 2013 4:54 pm 

Pridružio se: Sre Sep 22, 2010 11:35 pm
povecati br. strana i tako nadoknaditi rupuod niske frekventnosti stampanja,codeci se mislju,kad sam ga cekao 4 mjeseca da bar imam dosta toga da procitam :)....sve u svemu vrhunski magazin.

Vrh

PostPoslato: Sre Jan 23, 2013 5:01 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jun 13, 2010 11:47 pm
Goci napisao:
...Zapravo je analiza pokazala da se većini čitalaca svidela ova izmena...

Analiza? :?

Meni je teško da poverujem da neko voli manji format...
A ako su finansije presudan kriterijum, to je drugo, ali može pitanje da obuhvati i ovaj aspekt, npr.
Da li ste radije za:
a) prvobitni (veći) format časopisa sa cenom od X din
b) sadašnji (manji) format časopisa sa cenom od Y din

Jel problem da se ovo pitanje stavi na glasanje, pa da većina odluči, 'nako demokratski?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Zaključan forum  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 455 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 38 39 40 41 42 Elipsa 46 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris