Danas je Čet Jun 19, 2025 2:21 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Pet Dec 13, 2013 9:34 pm 

Pridružio se: Sre Nov 24, 2010 8:31 pm
Na brzinu sam pročitao Gocijeve predloge i na prvo čitanje, vidim da je puno radio i razmišljao o ovoj problematici. Predlažem svima koji pišu po ovom forumu na slične teme da tekst odštampaju, papir potope u vodu i da piju čaj od ovog.
Skidam kapu , majstore!

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 12:45 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 1:31 pm
zoranboskovic napisao:
Ako mislite da ce se nesto promeniti ako se ne angazujete,gresite.
Ako mislite da ce se bilo sta promeniti ako se angazujete,gresite.
Ako mislite da sam u pravu,ne gresite.
:lol:
p.s.
Pojednostavljeno,sta god da se desi,nece se nista desiti. :mrgreen:

Klasično razmišljanje zbog kog nam neće još dugo biti bolje (samocitirao sam se sa neke druge teme).

Proletnji Bojkot uradio je mnogo, na žalost izostala je masovna podrška ribolovaca da u potpunosti uspe ;)
Kad su vladari videli da se to malo utišalo, grunuli su da ga skroz utišaju, a (ne)zadovoljni ribolovci krenuli da pecaju, jer Bojkot je kao prestao a riba krenula da radi.

Potrebna nam je masa podrške, narod, rulja, masa, SVI! A to nećemo dobiti samo na ovom forumu...
Ali na dvadesetak foruma, 50 udruženja, 100.000 odštampanih flayera, 10 TV gostovanja, 5 dnevnika i par Insajdera, moraće da se nešto popravi...
Ništa nije teško da se ostvari, samo treba podrška mase. Rulja Roolz!

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 9:22 am 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
ceo bojkot je mnogo mekano krenuo,zato se tako i zavrsio,sami smo sebe zeznuli jer smo izgubili volju zbog toga sto smo nemocni,na vodi se nista nije promenilo...
bojkot ne moze da uspe ako bojkotujemo i kupovinu dozvola i bojkotujemo odlazak na pecanje(od kog smo zavisni)...sami smo sebi skocili u stomak...
potrebno je da se bojkotuje kupovina onoga sto je nepotrebno a to je dozvola jer njom se ne dobija nista,neko ce reci da se poistovecujemo sa lopovima...a ovako ako kupimo se ne poistovecujemo???
za sledecu godinu je kasno ali mozda za 2015 neka neko juri veze u vladi ili neka se organizuje nesto radikalnije,nek se oformi stranka koja ce dobiti glasove ribolovaca...
ili bojkot bez dozvole pecam i nek kontrola izlazi na vodu i pise kazne ili sta vec dok ne potrose papire i olovke...

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 9:33 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Okt 24, 2010 10:44 pm
Ja mislim da treba da se organizujemo u trojke pa na pecanje,naravno bez dozvola :mrgreen: http://youtu.be/qs4OfFpgdV4

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 9:39 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 17, 2012 8:53 am
@acasim75

A zasto stranka? Kad god u ovoj drzavi nesto ne valja neko osniva stranku. I sta taj neko uradi po pitanju osnivackih ciljeva-naravno nista. Lako je i laiku zakljuciti da vec 20 godina unazad opstaje samo nekoliko velikih stranaka, a male se smenjuju i gase, a i one nisu osnovane zbog necega kao sto zastita interesa ribolovaca vec zbog ekonomsko-politickih problema kojima se bave i velike stranke i zbog privatnih ambicija pojedinaca. Od toga nema nista. Ali sa druge strane postoje ribolovacka udruzenja koja okupljaju ribolovce i koja treba da zastite i sprovedu njihova prava. Ona su totalno zakazala(cast izuzecima). U njima su poznati ribolovci iz cele Srbije(sto u upravi, sto u clanstvu). Pa oni treba da rade na tome da na vodi bude bolja situacija. A jel to rade? Pa naravno da ne rade. E kad budu poceli da rade bice rezultata. Njima je najlakse da kontaktiraju sa nadleznima koji se nesto pitaju. Ako se udruzenja ribolovaca ujedine i zajedno nastupe sa koordiniranim programom i ciljevima u ministarstvu-onda moze da bude rezultata. Sve ostalo je mlacenje prazne slame. Ribolovci kao masa nisu sposobni da se koordiniraju za tako nesto sto smo i videli kod odziva Bojkotu. Svako misli da onaj drugi prvi treba da se pokrene. Tu je problem.

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 11:01 am 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
bojkot prosle godine je imao odziv samo na kraju kad nismo vise izdrzali,receno je da kupimo dozvole i pecamo mesto da se nekupe i peca.nisam rekao da mora stranka,najlakse je da neko u vladajucoj vec to preduzme...

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 1:07 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
Cobraman napisao:
Samo govnjiva baklja nam moze pomoci... :!:

sto kaze kolega gore malo iznad, moze da se sve sredi za mesec dana...uz minimalne troskove drzave...mi ribolovci bi bukvalno sve obavljali, osmatrali, slikali, prijavljivali sve nepravilnosti....Drzvino bi bilo samo posalje ljude PO DOJAVI i pokupi bagru ili alat...

Ribokradice a i mnogi ribari(kradice) bi se zentali od nas sportskih kad naidjemo da paze sta rade a ne samo od cuvara...

Ali ko sto rekose od toga nema leba....drzava je glupa ko k...

"osmatrali, slikali, prijavljivali sve nepravilnosti"
Odavno mi se ovakva ideja vrzma po glavi (i ne samo za ribolov) ali je to veoma problematicno za vlast, dati takvu moc obicnom coveku!
Danas - sutra ce neko snimiti nekoga ko je usko povezan sa nekim na vlasti ili nekoga ko je na vlasti u nekoj prljavoj raboti i imace dokaz o tome, pa bi jos i pravosudje moralo da reaguje (kada bi bila normalna drzava), a to ovoj garnituri uopste netreba i neodgovara.

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 1:42 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 9:10 pm
Aca Milićko napisao:
Proletnji Bojkot uradio je mnogo, na žalost izostala je masovna podrška ribolovaca da u potpunosti uspe ;)

...jel mozes da objasnis sta je uradio,posto sam ja nesto propustio(ozbiljno pitam nisam ironican) :?:
(svi problemi su i dalje tu+vrlo ozbiljni novi)
p.s...jedan od mojih prvih(obrisan zbog razvodnjavanja teme) postova na temi bojkot je bio tvrdnja da
nece biti podrske ribolovaca,zanimljivo mi je da me niko nije pitao kako sam to znao :?

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 2:18 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Sep 18, 2010 7:05 pm
Svestan si bio da je vas buljaša koji bi samo da sedite subotom i jedete pasulj mnogo više :?: :lol:

Vrh

PostPoslato: Sub Dec 14, 2013 2:22 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 9:10 pm
^buljasi su za bojkot skupili skoro 300 potpisa od ukupno 900tinjak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 16 17 18 19 20 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris