Danas je Čet Jun 19, 2025 8:58 am

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 28 29 30 31 32 Elipsa 51 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2014
PostPoslato: Čet Dec 19, 2013 2:54 pm 

Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:16 pm
pa zato i kazem da se nebi raspravljao sa pogresnom osobom

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 19, 2013 4:20 pm 

Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:07 pm
Nema sta da se raspravlja samo se pogorsa situacija. Ovi u ministarstvu,ti koji sede a meni su oko mladice puno pomogli,znaju kako Ali...
Da mogu resili bi mnoge stvari Ali drzavna uprava ne funkcionise tako.
Prvo ide stranacki interes,menjaj zakon od predhodnih pa ciji je to interes e nemoj njega on je njihov.ima toliko preplitanja ingerencija-bio sam u ponedeljak i utorak kod ministra poljoprivrede i pomocnika za prirodne resurse zbog problema u Peruccu. 3 ministarstva se preklapaju. A korisnici se uplasili nudili I asocijaciju sa ribolovcima samo da sacuvaju dupe. U celu zbrku uleteo predsednik RSS koji je hteo da on bude korisnik nad svima I da uzimaju 20% od dozvola. Izgleda da mu one 3 kuce sto je napravio nisu dovoljne hoce da dovrsi naselje.prvi je bio kod novoizabranog ministra Ali je pre njega stigla dokumentacija iz procesa protiv njega gde se tereti za tesko krivicno delo-dozvole itd.
Dabi sad pripremao peticiju protiv ministra jer mu se sprema smena.
Nazalost je tako. Usrano.pokakano kako god. To je situacija aktuelna.
Ali tema je dozvola. Da vas ne zamaram previse.
Izvin'te na smetnji.

Vrh

PostPoslato: Čet Dec 19, 2013 9:42 pm 

Pridružio se: Ned Jan 15, 2012 1:56 pm
kupujem dozvolu jer sam cesto na vodi i kamenje po Moravi me ,,poznaje'' hocu da pecam na miru jer mi je to uzivanje i anti stres s obzirom gde zivimo i koji posao radim,ne valja puno toga,ne znam gde bih zavrsio kad bi se opterecivao svim i svacim

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 20, 2013 1:11 am 

Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 3:19 pm
Vec sam prosle godine pisao, u mom slucaju, ali i mnogih mojih prijatelja, jedinstvena dozvola je obicna glupost i cista pljacka.
Zasto? Nas nekoliko, iz raznih privatnih razloga, iskjlucivo pecamo na lokalnom jezeru Vrutci, koje je vise od pola godine skoro do pola ispusteno. Pecanje je uglavnom moguce bas kada je zabrana na belu ribu. Ove godine je bilo posebno ludilo, sve do kraja juna voda je bila nevidjeno visoka, tako da skoro nigde nije moglo da se pridje, a gde je moglo, plovkarosi su bili nacickani jedan do drugog, a vec pocetkom avgusta vecina vode je bila ispustena i sva riba je otisla za vodom. Ranijih godina makar je klen mogao da se peca do polovine oktobra, a ove godine vec polovinom avgusta mnogi su digli ruke od pecanja. Zimi je dobar deo jezera pod ledom (610-620 metara nadmorske visine), a najnovije je od prosle sedmice da su se na vise od 5 hektara pojavile nekakve alge. Jos se ispituje o cemu se radi.
Sve u svemu, platis 6.000 dinara da bi pecao par letnjih meseci. A da ne pricam o tome sto je ove godine uhvatiti klena, a i grgeca, bilo malo cudo. Drugih riba za varalicarenje i nema...
Zato su ribari sa kojima pricam sve glasniji u zahtevu da se predje na dozvole kao nekad, da svako placa spram velicine ribolovnog podrucja na kome peca, ali i da se udruzenjima vrati briga o ribljem fondu. Iskreno, uopste nije vise pitanje da li kupiti dozvolu ili ne, vec o tome da svake godine sve ovo oko ribolova postaje besmislenije. Imam vec nekoliko prijatelja koji su prestali da idu u ribolov posle 30 godina pecanja, a, kako imaju potrebu za prirodom, presli su na voznju biciklom.

Vrh

PostPoslato: Pet Dec 20, 2013 5:41 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 06, 2009 7:42 pm
Imaju li dozvolu za vožnju biciklom?

Vrh

PostPoslato: Ned Dec 29, 2013 11:49 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Nov 02, 2007 10:17 am
Jel* treba ja da kazem koju na ovu temu? :?: :!:

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 30, 2013 2:04 am 

Pridružio se: Čet Jul 16, 2009 9:49 pm
Ove dozvole sto imamo iz 2013, do kad vaze u 2014 ( vaze li do kraja januara,dok se ne uzmu nove).

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 30, 2013 4:09 am 

Pridružio se: Ned Nov 01, 2009 6:32 am
I to je pitanje,meni su prosle godine neposredno posle praznika jedva oprostili sto nemam novu dozvolu

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 30, 2013 9:50 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Sep 17, 2010 9:48 pm
Naravno da ne vaze posle 31.dec.ali pojedini korisnici tolerisu neko vreme......

Vrh

PostPoslato: Pon Dec 30, 2013 11:11 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 17, 2012 8:53 am
Bilo bi logicno da tolerisu dok god ne puste u prodaju za tekucu godinu, a uglavnom ne puste.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 501 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 28 29 30 31 32 Elipsa 51 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris