Danas je Sre Jun 18, 2025 9:35 pm

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris

Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 41 Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dozvole 2017
PostPoslato: Uto Feb 21, 2017 6:00 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Jul 28, 2007 3:21 am
Koji j**eni licemeri... zapocinju oni kampanju zaplasivanja pecarosa kao i svakog marta. :evil:

Cuj najavljuju kontrolu, pa to im je osnovni posao paraziti jedni uhlebljeni, kao kad bi pekar najavio da ce intenzivno mesiti hleb u narednom periodu...

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 21, 2017 6:02 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Sep 17, 2010 9:48 pm
Obican marketing.
Najavljuju intenzivnu kontrolu......a sta su radili do sada?
A vise od polovine teksta o dozvolama. :lol:
Ovo je za 'aps!
p.s. u uredjenim drustvima.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 21, 2017 9:24 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Jan 19, 2014 10:23 am
Citiraj:
To preduzeće je u saopštenju podsetilo da je prošle godine organizovalo više od 2.000 kontrola ribolovnog područja pod svojom ingerencijom, čime je obuhvatilo više od 5.000 rekreativnih ribolovaca.

Zaplenjeno je gotovo 40 kilometara nelegalno postavljenih mreža i sto komada drugog nedozvoljenog alata za ribolov.

Protiv 64 osobe podnete su prekršajne prijave zbog nelegalnog ribolova, navodi se u saopštenju.

znaci 40 rekreativnih ribolovaca je imalo mreze od 1km, 13 ribokradica 100kom nedozvoljenog alata i 11 nije imalo dozvolu za rekreaciju :lol:
od 2000 kontrola 4936 rekreativaca je bilo uredno..statis tika~taka :roll:

..a sta cemo sa racunima struje/TV-a kod eps-a svaki mesec :o

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 9:04 am 

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 7:14 pm
Mole se rekreativci ,penzioneri , seniori ,juniori ,i ostali da kupovinom dozvole za ribolov za tekću 2017 god. dopune kasicu prasicu jer nije u dovoljnoj meri puna - vaši revnosni i nadasve pošteni upravljači vodama sa svojim službama - u suprotnom bićemo priuđeni da radimo što izaziva veliku nelagodu sa raznim propratim efektima što će direktno uticati ribolovce.Za dan dva će mo na kućne adrese svih stanara dotaviiti uputsvo za kupovinu iste i ništa ne će biti rađeno na silu i ne će biti ne jasnoća da bi sve klizilo lagano i duboko.Vaši upravlači vodama žele vam ugodnu 2017god.

Poslednja izmena od bombers u Sre Feb 22, 2017 12:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 9:44 am 

Pridružio se: Ned Jan 15, 2012 1:56 pm
Vadio dozvolu godinama unazad redovno,sad sam u penziji i opet mi traze 6.ooo dinara,e pa ne dam jer je to diskriminacija,kazu imas 55 godina,pa nisam ja kriv sto sam imao benificirani staz :|

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 10:27 am 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 9:22 pm
pa pise..."Za lica starija od 65 godina..."..nije precizirano da li je lice u penziji ili ne, samo godine...mada se i meni cini da je pre, cena dozvole bila 50% manja za penzionere

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 11:33 am 

Pridružio se: Pet Jan 31, 2014 3:26 pm
Pošto pecam na gruži i na moravi na delu koji je preuzeo balkan eko tim iz Prijepolja isključivo od njih zavisi jer znaju za sve koji bacaju mreže i gde bacaju mreže jer su obavešteni i od toga kako će da se ponašaju u neko dogledno vreme dali ću da uzmem dozvolu ili ne.Ja a i dosta mojih poznanike koji razmišljaju kao ja da dok se nevide rezultati nedajemo pare.Za prelazni period tamo do leta nemoram ni da idem jer nema šta ni da se peca.Ovo je upućeno i čuvarima, nije dovoljno da kontrolišu penzionere kod mosta. Svi mi očekujemo mreže i prijave protiv tih što ih bacaju i obavezno redovno izveštavanje o tome, ako toga ne bude ja dozvolu i ne kupujem, da pecam slinavke i cverglane neću.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 2:18 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Jan 27, 2011 2:17 pm
bombers napisao:
Mole se rekreativci ,penzioneri , seniori ,juniori ,i ostali da kupovinom dozvole za ribolov za tekću 2017 god. dopune kasicu prasicu jer nije u dovoljnoj meri puna - vaši revnosni i nadasve pošteni upravljači vodama sa svojim službama - u suprotnom bićemo priuđeni da radimo što izaziva veliku nelagodu sa raznim propratim efektima što će direktno uticati ribolovce.Za dan dva će mo na kućne adrese svih stanara dotaviiti uputsvo za kupovinu iste i ništa ne će biti rađeno na silu i ne će biti ne jasnoća da bi sve klizilo lagano i duboko.Vaši upravlači vodama žele vam ugodnu 2017god.

Cista radoznalost, da li ste vi kolega kupili (kupovali dosada) dozvolu?

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 22, 2017 8:38 pm 
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Jun 29, 2015 6:26 pm
Kupio i ove godine iako im oči nisam video prošle! I to 2 da mi (im) nije malo: jedna "park prirode" a druga "državna". Ako ih ne vidim i ove godine, javno obećavam da više ne dajem pare! Nikome!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: Čet Feb 23, 2017 2:06 pm 

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 7:14 pm
Radoznalost je ubila mačku :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 403 postova ]  Idi na stranicu Prethodni 1 Elipsa 19 20 21 22 23 Elipsa 41 Sledeća

Sva vremena su u UTC+02:00 Europe/Paris